DISTRIBUIȚI

Locul 17, cu 13 puncte versus locul 14, cu 18 puncte. Aceasta este situația celor două formații, înaintea partidei de sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00, din etapa a 17-a a Ligii 2.

DOBROGENII AR JUCA DOAR ACASĂ
Ce bine ar fi pentru Farul dacă ar evolua numai pe propriul stadion! Echipa antrenată acum de Petre Grigoraș a scos 12 din cele 13 puncte acumulate în prezenta stagiune în meciurile considerate acasă. Un singur punct extern au la activ constănțenii.

Trebuie să reamintim faptul că dobrogenii trebuiau să mai aibă un punct în clasament, dar au pierdut la ”masa verde” cu Mioveni (scor pe teren, 3-3) din cauza folosirii lui Doumbia în stare de suspendare.

”Alb-albaștrii” revin acasă după un 0-3 suferit la Daco-Getica și au în cont trei înfrângeri succesive în campionat.

Și apărarea îi dă bătăi de cap lui Grigoraș, în ultimele trei meciuri primindu-se opt goluri.

BIHORENII, ÎN EXCURSII
Farul și Luceafărul au cele mai slabe bilanțuri din Liga 2 la capitolul deplasări. Ambele combatante au la activ doar câte un punct la acest capitol.

Bihorenii nu au plecat neînvinși în deplasare în această stagiune decât de la Timișoara, 0-0 cu ASU Politehnica!

Ultima victorie externă a celor din Crișana datează din 26 mai, atunci când au câștigat cu 4-1 la Știința Miroslava, formație care ulterior a retrogradat. Trebuie adăugat că Luceafărul a încasat nu mai puțin de 23 de goluri în deplasare, adică aproape trei goluri/joc. Doar Brăila și ACS Poli, ultimele două clasate, au o situație externă mai proastă la capitolul goluri încasate.

”Roș-albaștrii” vin după un 3-0 acasă cu Metaloglobus. Interesant este că, în ciuda locului modest din tabelă, Luceafărul este o echipă bună pe plan ofensiv, izbutind să marcheze minim o dată în fiecare din ultimele șapte runde.

Cele două formații se întâlnesc în premieră.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1.77

Lasă un răspuns