DISTRIBUIȚI

Elevii lui Petre Grigoraș nu se descurcă deloc în deplasări, astfel că revenirea la jocurile de pe teren propriu este o veritabilă bucurie pentru ”alb-albaștri”. Un singur punct extern au scos în această toamnă au ”fariștii”, iar excursia din Banat de săptămâna trecută s-a încheiat penibil: 0-1 cu Ripensia și 0-3 la ACS Poli.

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 11:30, lângă Marea Neagră se duelează două dintre cele mai iubite echipe de tradiție. Ambele se confruntă însă cu o formă sportivă modestă în acest moment. Înainte de runda a 21-a din Liga 2, Farul ocupă primul loc de sub linia retrogradării, 16, iar ”Bătrâna Doamnă” este exact la mijlocul tabelei, pe poziția a 10-a, cu 28 de puncte.

Meciul aduce față-n față și doi dintre cei mai simpatici și versați antrenori români, Petre Grigoraș, respectiv Ionuț Popa.

TREI VICTORII LA RÂND

În ultimele trei meciuri de pe teren propriu decise regulamentar, Farul a obținut tot atâtea victorii: 2-0 cu Brăila, 5-0 cu Luceafărul și 3-1 cu FC Argeș, între timp consemnându-se și acel meci ”cu cântec”, 3-3 cu Mioveni, pierdut la ”masa verde”.

Per total, Farul are șase victorii și patru înfrângeri în jocurile de-acasă, acolo unde a punctat de 19 ori, adică aproape de două ori / meci.

ABSENȚE MULTE LA ARĂDENI

UTA continuă să surprindă prin rezultatele scoase cu Ionuț Popa. Acesta, deși a dat afară cinci jucători și are mereu probleme cu accidentările, reușește să capaciteze echipa să scoată rezultate bune. Ultimele trei meciuri au adus puncte care au ținut-o pe ”Bătrana Doamnă” departe de zone fierbinte: 2-2 la Petrolul, 2-1 acasă cu Mioveni și 1-1, tot la Arad, cu Daco-Getica.

Pentru disputa de la Constanța, Popa a convocat mai mulți juniori. Stoperul Manea este indisponibil până la finalul campionatului, portarul Orlic este accidentat și el, atacantul Rus este incert. Tânărul Stahl nu va fi forțat, probabil, având în vedere că tocmai a revenit de la probe la Borussia Dortmund.

În atari condiții, defensiva arădeană va avea din nou probleme, mai ales că ultimul meci oficial în care UTA nu a primit gol datează din 8 septembrie, 1-0 la Luceafărul Oradea!

În tur, UTA a câștigat cu 4-2.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,80

Lasă un răspuns