DISTRIBUIȚI

Joi, de la ora 22:00, Standard Liege va primi vizita turcilor de la Akhisar Genclik Spor, intr-un meci contand pentru etapa a 2-a din faza grupelor UEFA Champions League. Partida va avea loc pe „Stade Maurice Dufrasne”, din Liege.

Deplasarea de pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, din prima runda, pe terenul marii favorite a grupei, Sevilla, a picat foarte prost pentru Standard Liege. Trupa la care activeaza si romanul Razvan Marin s-a luptat de la egal la egal cu andaluzii doar timp de 40 de minute, sfarsind prin a pierde cu scorul de 5-1. Cu toate acestea, succesul firesc al ibericilor nu strica, momentan, cu nimic calculele calificarii pentru gruparea belgiana. Standard va primi joi seara vizita outsiderei grupei J, Akhisar Genclik Spor, o formatie care se afla pe loc retrogradabil in campionatul Turciei. Bifand o singura victorie in sapte runde, un neverosimil 3-0 impotriva liderului Galatasaray, Akhisar se prezinta ca fiind o formatie imprevizibila, cu o aparare vulnerabila care, desi va incerca tot posibilul pe „Maurice Defrasne”, isi cunoaste limitele, dar si statutul inferior in aceasta grupa dificila.

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor. In contextul in care favorita acestei confruntari, Standard Liege, va ataca inca din start o echipa inferioara din punct de vedere valoric si al formei de moment, suntem de parere ca exista sanse ridicate de a asista la minim cate un gol in fiecare repriza a disputei de pe „Maurice Dufrasne”.

Pronostic : gol în ambele reprize – cotă 1,62

Lasă un răspuns