DISTRIBUIȚI

Deși este una dintre cele mai aureolate și cunoscute echipe ale Europei, ba chiar fostă câștigătoare a Cupei Campionilor, Steaua Roșie Belgrad a reușit abia acum să se califice în grupele Champions League, în actualul format.

PE NAPOLI O AȘTEAPTĂ UN VULCAN PE MARAKANA
Accederea în grupe a generat un interes enorm în rândul fanilor. Biletele la cele trei partide, disponibile doar la pachet, au fost vândute imediat către abonați, cei care au avut prioritate, iar restul de 10.000 de pachete au fost distribuite în doar trei ore! Se estimează că gruparea belgrădeană a încasat 3,5 milioane de euro net din tichete! Cum stadionul ”Rajko Mitic”, supranumit ”Marakana”, are 55.538 de locuri, ne așteptăm la o atmosferă cu adevărat vulcanică marți seara.

Steaua Roșie nu își dorește să fie o prezență meteorică pe cerul Ligii: actualmente, bugetul de salarii atinge pragul de 12 milioane euroanual.

La finalul lunii august, ”alb-roșiii” l-au transferat pe Marko Marin (Olympiakos / ex – Chelsea, Anderlecht, Sevilla) contra a 700.000 de euro, iar pentru atacantul ghanez Yiadon Boakye (Jiangsu) au plătit 1,5 milioane de euro. Cei doi au și marcat în primul joc oficial.

STEAUA ROȘIE, O FORȚĂ PE TEREN PROPRIU
Oarecum logic, ”Crvena Zvezda” nu are bătăi de cap acasă. Deși are un meci mai puțin jucat, formația antrenată de Vladan Milojevic este lider, cu 21 de puncte din 21 posibile, golaveraj: 22-3. În ultimul joc, Marin și compania s-au distrat cu modesta Radnik, impunându-se cu 6-0.

Dincolo, cei de la Napoli s-au mai redresatdupă eșecul neașteptat, 0-3 la Sampdoria. Sâmbătă, băieții lui Carlo Ancelotti au câștigat cu 1-0 acasă contra Fiorentinei.

Napoli, de la care erau așteptări mai mari în stagiunea trecută, a părăsit destul de repede, în februarie, Europa League, după ce a fost eliminată de Red Bull Leipzig.

Pronostic : X2 și sub 3,5 goluri – cotă 1,53

Lasă un răspuns