DISTRIBUIȚI

Prima runda din grupa a 4-a, Liga B, din Nations League, iar noi avem parte de duelul dintre Tara Galilor si Irlanda. Un duel britanic in care golurilor n-ar trebui sa vina prea usor. Meciul incepe la ora 21:45, pe „Cardiff City Stadium”.

Tara Galilor se afla pe primul meci pe teren propriu cu Ryan Giggs pe banca. Fostul jucator de la United si-a condus tara in trei partide amicale (1 victorie, 1 egal si 1 infrangere). Dummett a revenit la nationala dupa ce a refuzat sa raspunda convocarilor sub comanda lui Coleman. Lotul arata destul de bine, cu un Bale in forma, dar si cu multiple solutii in atac.

Totusi, vorbim despre o echipa ce rar se implica in dispute cu multe schimbari ale tabelei. Doar doua meciuri de over 2,5 dintre ultimele 15 jucate de Tara Galilor.

Irlanda a fost la baraj in vederea calificarii la CM din Rusia, dar a esuat in fata Danemarcei. Chiar si asa, O’Neill si-a pastrat postul, iar obiectivul sau este sa duca aceasta nationala la EURO 2020. Pentru meciul cu Tara Galilor, fostul tehnician de la Villa nu poate conta pe  Shane Long, Robbie Brady, Scott Hogan, James McCarthy si Sean Maguire, toti accidentati.

Sunt doua formatii sarace in goluri, care au si un istoric recent destul de interesant. In ultimul meci din preliminarii, Irlanda a castigat in Tara Galilor cu 1-0, luand astfel locul la baraj semifinalistei de la EURO 2016. Cu siguranta, echipa gazda cauta si o mica revansa. Dar vorbim despre doua formatii atletice, cu un joc direct, iar ocaziile de gol apar mai degraba la fazele fixe. Nu vad de ce am vedea multe goluri.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns