DISTRIBUIȚI

Tatjana Maria participa pentru a 2-a oară consecutiv la această competitie, anul trecut reușind să ajungă până în semifinale, unde a fost învinsă de Alison van Uytvanck. Germanca are în total 5 prezente, cu această, aici, iar ca o altă performanță notabilă este afertul de finală din 2014.

Ea vine la acest turneu după ce săptămâna trecută a fost învinsă în semifinale la Chicago de Petra Martic, cea care a avea să câștige acel turneu. Pentru Maria este al 4-lea turneu consecutiv în America de Nord, înainte de Chicago, a ajuns până în turul 2 la Cincinnati si US Open.

Germanca are un turneu câștigat în acest sezon, pe iarba, la Mallorca, acesta și semifinală amintită mai sus fiind singurele sale rezultate notabile din 2018.

Rebecca Marino încearcă să demonstreze că mitul păsării Phoenix este real. Sportiva din Canada, ajunsă acum la 27 de ani, a renunțat în 2013 la tenis pentru o perioada nedeterminată. Ea a practicat în acea perioadă caiac-canoe și a terminat Facultatea de literatură de la Universitatea British Columbia.

În prima ei aventura prin WTA, Marino ă ajuns până pe locul 38 WTA, însă în prezent este în afara primelor 250 de jucătoare ale lumii, fiind prezenta aici dupa ce organizatorii i-au acordat un wild-card. Ea a participat de 4 ori la acest turneu, fiind sfert-finalista în 2010 și 2011.

În acest sezon a jucat doar în turnee ITF, reușind să câștige 5 astfel de turnee.

Pronostic : Peste 20,5 game-uri – cotă 1,83

Lasă un răspuns