DISTRIBUIȚI

In prima runda din cadrul turneului challenger de la Banja Luka (Bosnia), marti, intr-o partida programata de la ora 15:30, se vor intalni Thomaz Bellucci si Pedro Cachin.

Thomaz Bellucci (locul 274 ATP) : Sud-americanul a reusit cea mai buna performata din acest an chiar saptamana trecuta, dupa ce a ajuns pana in semifinalele turneului de la Genoa. Cu toate ca a fost eliminat in turul 3 al calificarilor a avut sansa de partea sa, intrand pe tabloul principal din postura de lucky loser. Rand pe rand, Thomaz a trecut din postura de outsider de jucatori precum Moroni, Klizan si Garin, inainte de a fi eliminat de Brown. Astfel, brazilianul a ajuns la 27 de victorii in cele 49 de partide disputate pe zgura in 2018. Aflat pentru prima data la Banja Luka, incearca acum sa repete inca o data performanta, insa misiunea nu se anunta deloc usora, nefiind considerat printre favoriti.

Pedro Cachin (locul 250 ATP) : De partea cealalta, argentinianul nu traverseaza o perioada tocmai buna. Atat la Pullach (Germania), cat si la Cordenons (Italia), Mallorca si Sevilla (Spania), a fost eliminat inca din primele runde. Singura performanta notabila a venit la Sopoty (Polonia), acolo unde a reusit sa ajunga pana in semifinale. Cu toate ca este mai bine pozitionat in clasamentul ATP, Pedro porneste cu sansa a doua in partida de marti, si asta pe buna dreptate. Aflat intr-o perioada mai putin fasta, si in fata unui jucator experimentat, sansele de a asista la o surpriza sunt destul de reduse.

Singura confruntare directa dintre cei doi jucatori a avut loc chiar in acest an pe zgura de la Buenos Aires. Sud-americanul a dominat categoric partida, impunandu-se cu scorul de 6-2, 6-1.

Pronostic : victorie Thomaz Bellucci – cotă 1,45

Lasă un răspuns