DISTRIBUIȚI

Marți 11 septembrie 2018 , de la ora 20:00 ,în cadrul turneului Szczecin din Polinia , Tommy Robredo (locul 235 ATP) va juca împotriva lui Roberto Carballes Baena (locul 94 ATP) .

După ce ani de-a rândul a fost între primii 30 de jucători ai lumii, Tommy Robredo, ajuns între timp la 36 de ani, evoluează în această perioadă, mai mult, în turneele challenger, spaniolul fiind clasat în afara primilor 200 de jucatori ai lumii.

Ibericul evoluează în această săptămână la turneul challenger de la Szczecin, Polonia, acolo unde il va înfrunta în primul tur pe favoritul numărul 2, Roberto Carballes Baena. Robredo a venit la acest turneu după ce a reușit să se califice pe tabloul principal de la US Open, unde a fost învins de Stefanos Tsitsipas în primul tur.

Tommy Robredo are un singur turneu câștigat în acest an, challenger-ul de la Lisabona, după o finala cu Christian Garin.Roberto Carballes Baena participa și el pentru prima dată în cariera la acest turneu și vine după ce a fost învins de Borna Coric in turul secund de la US Open, după ce în prima runda a trecut de Mitchell Krueger.

În vârstă de 25 de ani, Baena a revenit în acest an între primii 100 de jucători ai lumii, cea mai buna poziție a carierei fiind 72.

Chiar a reușit în acest an sa castige la Quito, pe zgura, primul turneu din circuitul ATP din întreaga să carieră, invingandu-l în finala pe Albert Ramos.

Pronostic : victorie Roberto Carballes Baena – cotă 1,55

Lasă un răspuns