DISTRIBUIȚI

Torino nu a înregistrat acelaşi rezultat de două ori la rând în acest sezon, însă are o mare şansă să o facă în premieră, în deschiderea etapei a opta.

Echipa lui Walter Mazzarri joacă pe teren propriu împotriva penultimei clasate, Frosinone, şi speră să obţină a doua victorie consecutivă în campionat.

ZAZA A EVITAT IN-EXTREMIS CRIZA
Fără victorie în precedentele trei etape, Torino a fost aproape să plece doar cu un egal de la Verona, unde a întâlnit „lanterna” Chievo, în weekend. Simone Zaza a intrat în repriza a doua şi a adus un succes la limită, scor 1-0, în minutul 88.

“Aveam nevoie de această victorie, pentru a ne relansa sezonul. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, iar vineri suntem obligaţi să câştigăm. Orice meci e important, dar sunt optimist, avem o echipă bună”, a spus internaţionalul italian, la finalul partidei de pe Bentegodi.

START SUB AȘTEPTĂRI, DAR PREȘEDINTELE E MULȚUMIT
Torino a început sezonul cu ambiţii europene, dar are doar două victorii în primele şapte etape şi e în a doua jumătate a clasamentului. Cu toate acestea, preşedintele Urbano Cairo e mulţumit şi nu pune presiune pe echipă. “Pentru mine, cele 9 puncte sunt suficiente, dar e evident că putem mai mult”, a precizat oficialul.

FROSINONE ÎȘI ÎNTÂLNEȘTE PRIMUL ADVERSAR DIN ISTORIA CLUBULUI ÎN SERIE A
Echipa lui Moreno Longo a reuşit să spargă gheaţa în runda trecută, când a marcat primul gol stagional în campionat. Nu a fost, însă, suficient pentru a evita înfrângerea cu Genoa (1-2), astfel că “i Ciociari” rămân pe poziţia a 19-a, cu un singur punct.

Acum, cea mai slabă dintre nou-promovate încearcă să obţină şi un rezultat pozitiv, deşi tradiţia nu este de partea ei. Torino e prima echipă pe care Frosinone a întâlnit-o vreodată în Serie A, dar a pierdut ambele dueluri directe din sezonul 2015/16, 1-2 şi 2-4.

Pronostic : victorie Torino – cota 1.35

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Lasă un răspuns