DISTRIBUIȚI

Marek Hamsik este foarte aproape să-şi consolideze statutul de legendă la Napoli, dar mijlocaşul slovac riscă să devină un caz la vicecampioana Italiei.

Nu e un lucru pe care fanii echipei din sudul Italiei ar dori să-l audă înaintea unei deplasări dificile, la Torino, acolo unde se va juca primul meci al zilei de duminică în Serie A, la ora 13:30.

CĂPITANUL NU-ȘI GĂSEȘTE LOCUL CU ANCELOTTI
Hamsik este cel mai bun marcator all-time al lui Napoli, iar la Torino va deveni al doilea jucător din istoria clubului din punct de vedere al prezențelor, dacă va fi folosit. Doar cinci meciuri l-ar despărți de cel care deține recordul de apariții în tricoul azzurro, Giuseppe Bruscolotti (511).

Cu toate acestea, venirea lui Carlo Ancelotti nu i-a priit slovacului. Deja pe o pantă descendentă din sezonul trecut, mijlocașul de 31 de ani s-a văzut nevoit să se reprofileze în “regista”, post pe care îl vede noul antrenor.

Rezultatele au fost dezamăgitoare, iar presa italiană nu exclude ca Hamsik să-și piardă locul în echipă, dacă prestațiile sale nu se îmbunătățesc.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE NAPOLI
* Vine după o remiză neconvigătoare în Liga Campionilor, 0-0 cu Steaua Roşie Belgrad, în deplasare. * A marcat 5 dintre cele 6 goluri în acest sezon în repriza a doua. * A câştigat de cinci ori în ultimele şase deplasări la Torino.

DESCOPERIRILE LUI MAZZARRI
Antrenorul piemontezilor, Walter Mazzarri, e considerat un tehnician care valorizează la maximum atacanţii, însă în acest sezon pare să se reprofileze. Marile sale descoperiri sunt un jucător de bandă, Ola Aina, şi un mijlocaş, Soualiho Meite.

Primul este un nigerian de 21 de ani, născut la Londra şi împrumutat de la Chelsea. Are o singură prezenţă ca titular în acest sezon, dar are şanse mari să fie pe teren din primul minut cu Napoli.

Celălalt e un francez cumpărat în schimbul a 10 milioane de euro de la AS Monaco. O investiţie care deja se dovedeşte excelentă. Fotbalistul de 24 de ani are două goluri în patru prezenţe, un record personal, indiferent de campionatul şi liga în care a evoluat până acum.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM DESPRE TORINO

  • Este neînvinsă de trei etape în Serie A.
  • Lorenzo Di Silvestri, Roberto Soriano şi Iago Falque sunt indisponibili.
  • A condus o singură dată în această ediţie de campionat, la 1-0 cu SPAL.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,73

Lasă un răspuns