DISTRIBUIȚI

Tottenham şi PSV Eindhoven îşi joacă, probabil, ultima şansă de calificare în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cele două formaţii au câte un punct după primele trei etape ale Grupei B, iar victoria este obligatorie marţi seară.

AMBELE ECHIPE POT FI ELIMINATE
În turul din Olanda a fost 2-2, un rezultat care nu a folosit decât celor de la Inter, care, în ciuda înfrângerii suferite la Barcelona, au rămas într-o poziţie foarte bună pentru a se califica, datorită celor 6 puncte adunate în primele două etape.

De asemenea, egalul de Eindhoven înseamnă că Tottenham şi PSV pot fi eliminate după runda a patra. Pentru ca acest lucru să se întâmple, cele două echipe trebuie să remizeze din nou, iar Inter să câştige acasă cu Barcelona.

PSV, SINGURII OLANDEZI CARE AU CÂŞTIGAT CU SPURS LA LONDRA
Tottenahm a suferit o singură înfrângere acasă în duelurile cu reprezentantele Eredivisie. Aceasta a venit, însă, chiar împotriva lui PSV, în optimile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2007/08.

De asemenea, campioana Olandei nu a pierdut la ultima vizită în Anglia, în ediţia 2015/16 a Ligii Campionilor, când a obţinut un 0-0 pe Old Trafford, în faţa lui Manchester United.

Totuşi, echipa lui Mark van Bommel are 11 meciuri consecutive fără victorie în Champions League, iar ultimul succes în deplasare îl găsim cu mai mult de un deceniu în urmă, un 1-0 pe terenul lui CSKA Moscova. De atunci, doar 3 egaluri şi 8 înfrângeri.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns