DISTRIBUIȚI

În ultimul meci din runda cu numărul 21 din Premier League , Tottenham joacă pe Wembley împotriva formației West Ham United . Partida va începe la ora 21:45 și va fi televizată în România pe EuroSport 1 .

Tottenham Hotspur FC are trei victorii consecutive , 0-3 în deplasare cu Burnley , 5-2 pe propiul teren cu Southampton și 0-2 afară cu Swansea . Pe teren propiu , „Spurs” are șase victorii , trei rezultate de egalitate și o înfrângere . În cele zece partide disputate pe propiul teren , Tottenham are o medie de 2,1 goluri marcate și 0,8 goluri primite .

De partea cealaltă , West Ham United FC vine după un succes cu West Bromwich , scor 2-1 după ce au fost la pauză conduși cu 0-1 . În deplasare , formația antrenată de David Moyes are o singură victorie , patru remize și șase înfrângeri . 1,09 este media golurilor marcate în deplasare de „Fierarii” și 2,18 este media golurilor primite .

Statistica ultimelor zece dueluri directe ne arată că Tottenham s-a impus în patru partide , West Ham reușind să se impună de cinci ori , iar o partidă s-a terminat la egalitate . În 2017 cele două formații s-au duelat de trei ori , de două ori s-a impus West Ham și odată a câștigat Tottenham . Ultima întânlire dintre cele două echipe a avut loc pe 25 octombrie 2017 , West Ham impunânduse pe Wembley cu scorul de 3-2 după ce la pauză Tottenham avea 2-0 .

Toby Alderweireld și Mousa Dembele nu pot evolua pentru gazde în acestă întânlire , Michail Antonio , Samuel Byram , Edimilson Fernandes și Jose Fonte sunt indisponibili pentru West Ham pentru acestă partidă .

Pronostic : ambele marchează – cotă 2,08 (Unibet)

LĂSAȚI UN MESAJ