DISTRIBUIȚI

Duminica, de la ora 16:00, pe “Stadium Municiapl” are loc partida in care se vor duela Toulouse – Dijon, o partida din etapa cu numarul 15.

Toulouse a ramas in prima liga dupa ce in sezonul trecut a reusit sa castige barajul de mentinere, iar acest lucru se pare ca a lasat urme adanci, aceasta fiind foarte aproape de zona rosie. Ocupa locul 15, cu 14 puncte, cu doua mai multe decat prima echipa care se afla pe loc de retrogradare, intamplator ii este adversar in meciul de duminica. Dupa un inceput furibund de campionat, aceasta nu a mai castigat in Ligue 1 de trei luni, utima data s-a intamplat sa se impuna in fata ultimei clasate, Guingamp (2-1). De atunci si pana in prezent au mai avut loc zece etape, meciuri in care de patru ori a pierdut, iar in alte sase randuri a fost egala adversarelor.

Daca Dijon a ramas cu ceva din sezonul trecut, acela a fost numarul de goluri pe care l-a inscris, cat si cu defensiva subreda, care a fost cea mai slaba. In privinta aceasta se pare ca lucrurile nu s-au schimbat cu nimc, continua sa primeaca foarte usor goluri, desi in runda anterioara a facut 0-0 cu Bordeaux. Dincolo de toate acestea, a avut probleme in a inscrie, astfel, in ultimele trei runde, pe langa faptul ca nu a castigat, nici nu a reusit sa puncteze, pierzand in doua randuri, cu Nimes (0-4) si Marseille (0-2). Ea se afla in mod vizibil in lupta pentru evitarea retrogradarii, Dijon pana in acest moment a strans 12 puncte, ocupand locul 18.

Toulouse a invatat ceva din infrangerea suferita in runda anterioara, cand a intalnit-o pe campioana PSG, iar cum in fata ei urmeaza sa stea o echipa accesibila, merg pe un meci echilibrat, in care, daca se vor inscrie goluri, acelea sa apartina echipei gazda. Dijon pe langa faptul ca lasa mult de dorit, in deplasare nu s-a mai impus de cinci runde.

Pronostic : 1x pauză / 1x final – cotă 1,43

Lasă un răspuns