DISTRIBUIȚI

În dificultate în Serie A, unde nu câştigă de trei meciuri, AS Roma merge în Rusia cu gândul de a face un pas probabil decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

CSKA Moscova a învins-o acasă pe Real Madrid, dar a suferit mereu împotriva formaţiilor italiene.

FĂRĂ ÎNFRÂNGERE ÎN RUSIA
Echipa lui Eusebio Di Francesco e lider în Grupa G, după victoriile categorice cu Viktoria Plzen (5-0) şi CSKA (3-0), dar a pierdut mereu în ultimele cinci deplasări în Europa. În plus, vicecampioana Rusiei s-a impus în singurul meci disputat acasă în actuala ediţie a UCL, 1-0 cu Real Madrid. Un succes urmat, însă, de două eşecuri în campionat, 0-1 cu Lokomotiv Moscova şi 1-2 cu FK Krasnodar.

Mai mult decât atât, Roma nu a pierdut în precedentele patru vizite în Rusia. În două dintre ele a jucat chiar împotriva lui CSKA. Capitolinii au obţinut o victorie (2-1) şi un egal (1-1). În acelaşi timp, ruşii au avut mereu probleme cu reprezentantele Italiei, în faţa cărora au pierdut trei din ultimele cinci meciuri acasă.

DZEKO, OMUL DECISIV ÎN LIGA CAMPIONILOR
Edin Dzeko este, probabil, simbolul diferenţelor dintre rezultatele Romei în Serie A şi cele din Liga Campionilor. Atacantul giallorossilor nu se regăseşte în campionat, unde are doar două goluri în primele 11 etape, însă străluceşte în Europa.

Bosniacul are deja 5 goluri în acest sezon de Champions League, fiind golgheterul competiţiei, la egalitate cu Leo Messi. Dzeko a reuşit un hat-trick cu Plzen şi o dublă în turul cu CSKA. O serie pe care speră să o continue în Rusia.

Pronostic : X2 & peste 1.5 goluri – cotă 1.51

Lasă un răspuns