DISTRIBUIȚI

Pe locul 2 al clasamentului, în liga a treia, seria 3, Turris Turnu Măgurele o duce excelent de la venirea antrenorului Erik Lincar. În ultima jumătate de an, doar liderul Flacăra Horezu a câștigat împotriva echipei din Teleorman. Acum, după ce a trecut de Rapid în Cupă, Turris va da piept cu Universitatea Craiova, o echipă aflată și ea pe val, dar la cu totul alt nivel.

Alb-albaștrii vin după șase partide fără înfrângere și au ajuns pe locul 3 în Liga 1, învingând în ultimele două partide FCSB și Astra, pe ultima chiar în deplasare.

E greu de crezut că elevii lui Mangia se vor încurca de micuța dar ambițioasa formație teleormăneană în „optimile” Cupei României, cu atât mai mult cu cât acesta este unul dintre obiectivele echipei craiovene. Asta chiar dacă partida se va disputa pe terenul formației de categorie inferioară.

MANGIA TREBUIE SĂ GESTIONEZE CELE TREI DEPLASĂRI CONSECUTIVE
Antrenorul italian al Craiovei a declarat, încă dinaintea meciului cu Astra, că va face mai multe mutări în echipă, pentru a putea face față celor trei deplasări consecutive: Giurgiu, Turnu Măgurele și Iași. „Cred că este normal să facem mai multe modificări, să menajăm anumiți jucători, pentru că vom aveam 3 deplasări într-o săptămână”, a declarat Devis Mangia, care va folosi probabil cu Turris mai mulți jucători care nu au primit foarte multe șanse în partidele din campionat.

Partida se va juca pe noua arenă din Măgurele, marți, 30 octombrie, de la ora 19:00.

Teleormănenii profită de venirea echipei de primă ligă și au pus în vânzare biletele pentru întâlnirea cu Mitriță și compania. Prețul unui bilet este de 50 lei, iar doritorii își pot achiziționa tichete de la stadionul din Măgurele. Gazdele preconizează că partida se va juca, mai mult ca sigur, cu tribunele pline.

INCIDENTE LA MĂGURELE, CÂND AU VENIT FANII CRAIOVEI LUI MITITELU
La partidă vor veni, cu siguranță și mai mulți suporteri olteni. De curând, la meciul de campionat, dintre Turnu Măgurele și Craiova lui Mititelu, din luna septembrie, s-a iscat un scandal între cei 1500 de fani veniți de la Craiova și forțele de ordine.

Suporterii alb-albaștrilor l-au înjurat copios pe Liviu Dragnea, scandând și obsenități la adresa PSD-ului, partidul aflat la guvernare. Intervenția forțelor de ordine nu s-a lăsat mult așteptată, iar jandarmii nu le-au permis ultrașilor să intre în stadion, aceștia urmărind partida din afara arenei.

Turris Turnu Măgurele e condusă și finanțată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD.

Pronostic : nu marchează ambele – cotă 1,54

Lasă un răspuns