DISTRIBUIȚI

Cu o zi înainte de meci, conducerea clujeană a anunțat că ”principal” va fi Mircea Cojocaru. Acesta a fost colaborator constant al lui Ioan Ovidiu Sabău, actualul manager general al Universității, în perioada în care ”Moțul” era antrenor activ

Niciuna dintre cele două echipe nu are liniște. Gazdele au rămas fără antrenorul Falub, după egalul cu Ripensia (1-1) din etapa trecută, îndepărtându-se, cu 24 de puncte la activ, la trei puncte de locul de baraj. Dar dacă Universitatea este pe 6, oaspeții din meciul de joi, 25 octombrie, ora 17:45, din etapa a 14-a Ligii 2 sunt departe de prestigiul numelui purtat. ACS Poli, cu Nanu al treilea antrenor în acest sezon, este pe locul 19, cu doar cinci puncte.

”U”, PUTERNICĂ PE ”CLUJ ARENA”
Deocamdată fără antrenor nou numit, Universitatea nu are motive totuși să se teamă de adversari, cel puțin la meciuril de acasă. ”Alb-negrii” au marcat de fiecare dată în primul sfert de oră, în ultimele cinci jocuri disputate în fața propriilor fani. De-altfel, clujenii sunt pe primul loc în clasamentul jocurilor disputate acasă, cu 19 puncte din 21 posibile!

”Șepcile roșii” sunt și printre cele mai ofensive trupe ale eșalonului, cu 27 de goluri, adică o medie de cel puțin două goluri înscrise pe meci.

Curios este că ”U” l-a demis pe antrenor, deși ardelenii nu au pierdut niciun meci din ultimele șapte confruntări în campionat și Cupa României.

TIMIȘORENII, ÎN CĂDERE TOTALĂ
Nicicum nu se regăsesc ”alb-violeții”, aceștia pierzând în weekend și derby-ul local cu ASU Politehnica, 1-2.

Curiozitatea este că meciul cu ASU a fost al cincilea joc oficial pierdut în acest sezon după ce ACS Poli a condus cu 1-0!

ACS Poli nu a reușit să marcheze niciun gol în ultimele trei deplasări din Liga 2. L-a pierdut și pe Drăghici, accidentat, acesta marcând cinci goluri stagionale. De asemenea, nu-l va putea folosi pe experimentatul Melinte, suspendat, acesta fiind unul dintre puținii jucători constanți ai bănățenilor. Timișorenii au primit nu mai puțin de 30 de goluri, doar Dacia-Unirea Brăila având o apărare mai modestă (38 de goluri)!

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1.40

Lasă un răspuns