DISTRIBUIȚI

După ce etapa trecută a câştigat cu Genoa (1-0) şi a pus capăt unei serii de 7 meciuri fără victorie în Serie A, Cagliari caută acum al treilea succes consecutiv în duelurile cu Udinese. Ar fi un rezultat care i-ar consolida locul liniştit în preajma mijlocului clasamentului.

4 VICTORII ÎN ULTIMELE 5 ÎNTÂLNIRI

De altfel, sarzii s-au impus în 4 din ultimele 5 partide disputate contra friulanilor în Serie A. De fiecare dată, la limită. În sezonul trecut, a fost 1-0 pe Dacia Arena şi 2-1 la Cagliari.

Cu toate acestea, echipa lui Rolando Maran nu este o specialistă a deplasărilor. O confirmă faptul că nu a reuşit să se impună în ultimele 7 meciuri pe teren străin. Ultimul succes în deplasare este cel cu Atalanta, scor 1-0, la începutul lunii septembrie.

UDINESE, DOAR O VICTORIE ÎN ULTIMELE 13 MECIURI

Situaţia friulanilor e aproape dramatică. Au câştigat doar o dată în ultimele 13 etape şi sunt la doar două puncte de primul loc retrogradabil. Mai mult decât atât, echipa lui Davide Nicola a obţinut doar egaluri în precedentele două runde, cu SPAL şi Frosinone, rivale directe în lupta pentru supravieţuire.

Tehnicianul lui Udinese crede că a identificat principala problemă pe care o are echipa şi dă asigurări că aceasta se va rezolva în scurt timp. „Problema noastră e că gândim prea mult, dar vom reuşi să devenim mai fluizi în joc„, a promis Nicola.

Pronostic : peste 1,5 goluri – cotă 1,41

Lasă un răspuns