DISTRIBUIȚI

Udinese – Torino este duelul echipelor cu parcurs identic în Serie A, până în acest moment. Ambele formaţii au câte o victorie şi câte o înfrângere cu 1-0 şi câte o remiză cu acelaşi rezultat, 2-2, în care au reuşit să revină de la 0-2.

Cele două sunt aproape egale şi în privinţa întâlnirilor directe. Friulanii au 23-22 la victorii (21 de remize), iar golaverajul le este defavorabil cu un singur gol (75-76).

În ultima perioadă, însă, confruntările dintre cele două echipe au fost dominate de Torino, care a câştigat trei dintre ultimele cinci meciuri cu Udinese, terminând în două rânduri la egalitate.

TREI ANI DE LA ULTIMA VICTORIE A LUI UDINESE CU TORINO
Au trecut peste 3 ani de la ultimul succes al friulanilor pe teren propriu, iar “squadra” spaniolului Julio Velazquez, singurul antrenor străin din Serie A, încearcă să pună capăt seriei negative, deşi misiunea nu va fi deloc uşoară.

Gruparea granata vine după două rezultate pozitive – 2-2 cu Inter, la Milano, şi 1-0 cu SPAL – şi şi-a regăsit golgheterul.

Sezonul trecut, Andrea Belotti a fost departe de nivelul său obişnuit, dar în actuala stagiune a marcat deja de trei ori, în toate competiţiile, şi pare să revină la forma care l-a consacrat.

În plus, atacantul de 24 de ani s-a simţit mereu bine în meciurile cu Udinese. Are 3 goluri şi două pase decisive în trei jocuricontra friulanilor

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,65

Lasă un răspuns