DISTRIBUIȚI

Luni, de la ora 18:30, „Cluj Arena” gazduieste meciul in care Universitatea Cluj primeste vizita celor de la Aerostar Bacau, in etapa cu numarul 6 din Liga a 2-a.

Lipsa jocurile bune de pe teren strain o aduc pe Universitatea Cluj in postura de a ocupa locul 11, cu sase puncte, in ciuda sperantelor pe care fanii le aveau. Cu sustinere de la Primaria Cluj, „Sepcile rosii” inca n-au reusit sa aduca puncte din deplasare, avand doua infrangeri din tot atatea jocuri si mai mult decat atat, a pierdut si in fata unei echipe accesibile, asa cum s-a intamplat la finalul saptamanii trecute. Acasa au venit rezultatele mai bune, n-a dat inapoi cand a fost vorba sa joace si asta s-a vazut si la mijlocul acestei saptamani, cand a primit vizita bihorenilor de la Luceafarul Oradea, pe care a reusit sa-i depaseasca cu 2-0. In conditiile de echipa gazda, asteptarile din partea unor jucatori maturi asa cum Clujul are sunt foarte mari, presiunea terenului propriu este din nou pe Adrian Falub si pe echipa pe care el o antreneaza.

Aerostar Bacau a fost o echipa care in decursul anilor a facut slalom intre prima si a doua liga, iar asta a fost oarecum convenabil pentru ca au fost dati cand bugetul echipei nu a permis sa se poata mai mult. Nici de aceasta data nu este o situatia stralucita, moldovenii sunt penultimii in clasament, avand un singur punct, iar replica lor din toate meciurile a fost una mai mult decat slaba. Saptamana trecuta a jucat acasa si n-a reusit sa scoata nimic, a pierdut 1-2 cu ASU Poli Timisoara, asta dupa ce Vraciu a redus din handicap dupa o ora de joc.

In ciuda replicilor slabe pe care Aerostar Bacau le-a oferit in decursul sezonului actual, trebuie consemnat faptul ca a dat cel putin un gol in meciurile pe care le-a avut in deplasare. De altfel, ambele dispute s-au terminat cu acelasi deznodamant, ambele au inscris, contrat faptului ca a strans un singur punct. In acelasi timp, Cluj acasa nu a iertat pe nimeni, astfel, pentru o noua victorie a ardelenilor astept o replica pe masura din partea acestora, din care sa inscrie cel putin doua goluri pentru a merge mai departe.

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1,64

Lasă un răspuns