DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20:30, ”Cluj Arena” găzduiește un meci care ar trebui să fie la discreția gazdelor. Financiar și sportiv este o diferență uriașă între cele două formații.

Gazdele au ca obiectiv clar intrarea în prima ligă în 2019, atunci când împlinesc 100 de ani de la înființare. Oaspeții sunt în insolvență și de câțiva ani buni se chinuie din punct de vedere economic.

”U” este pe locul 6, cu 20 de puncte, la patru lungimi de podium. Dacia-Unirea este ”lanterna roșie”, cu doar patru puncte, fără victorie și cu cel mai slab golaveraj al Ligii 2: 7-29!

CLUJENII ÎNCEP PERFECT
Se pare că universitarii ardeleni respectă cu strictețe sfertul academic. În ultimele patru meciuri de-acasă, ”șepcile roșii” au punctat de fiecare dată în primul sfert de oră. ”U” a înscris în amintitele meciuri între minutele 5 și 13.

Ardelenii au două victorii și două egaluri în ultimele patru etape și vin după întâia victorie externă a sezonului, 3-0 la Farul Constanța. Triumful de la Marea Neagră a fost unul clar, deși ”alb-negrii” au jucat din minutul 34 au evoluat fără Iuliu Hațieganu. Mijlocașul stânga a fost suspendat și nu va juca împotriva Brăilei.

ÎNCET, VETERANII SE IMPUN
Universitatea începe să se apropie de zona promovării și grație aportului tot mai eficient al jucătorilor experimentați, lansați la Cluj. Goga a ajuns la patru goluri, la fel ca mijlocașul ofensiv Florescu. Să nu uităm că pe lângă aceștia ”U” are în componență mai mulți fotbaliști cu carte de vizită remarcabilă: Albuț, Abrudan, Cordoș, Gavra sau Giurgiu…

Deocamdată, presiunea asupra tehnicianului Adrian Falub a mai slăbit. Experiența la acest nivel este de partea antrenorului care are deja trei promovări în Liga 1, cu trei cluburi diferite: ”U” Cluj (2007), Unirea Alba Iulia (2009) și FCM Târgu Mureș (2010)!

Pronostic : peste 2.5 goluri – cotă 1.40

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPandurii Târgu Jiu – Sportul Snagov , sâmbătă 13 octombrie 2018
Articolul următorOlanda – Germania, sâmbătă 13 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns