DISTRIBUIȚI

Cea mai frumoasă atmosferă din actuala Ligă 1 se regăsește pe stadionul craiovean ”Ion Oblemenco”, acolo unde, în medie, 14.500 de spectatori vin la meciurile ”alb-albaștrilor”.

Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18:00, în etapa a 10-a, gazdele, clasate pe locul 7, cu 15 puncte, vor să bifeze o nouă victorie contra sibienilor de la FC Hermannstadt (loc 13, șapte puncte).

Este reeditarea finalei de Cupă din vară, atunci când oltenii câștigau cu 2-0, pe ”Național Arena”. Cum conducerea oltenilor a pus la vânzare pachete de bilete pentru meciurile de-acasă cu Hermannstadt și FCSB, este posibil ca sâmbătă seara să avem parte din nou de tribune pline la Craiova.

MAI STĂ PELICI?
Arhitectul actualei echipe sibiene, antrenorul Alexandru Pelici, a acceptat, după ultimul eșec, 1-3 cu FCSB, că s-ar cuveni o schimbare la echipă, dar a fost contrazis de președintele Teodor Bîrț: ”Jocul nu este unul care să mă determine să mă gândesc la schimbarea principalului”, a spus conducătorul ardelenilor.

Până una-alta, Hermannstadt a pierdut ultimele cinci meciuri din Liga 1 și, mai mult, nu a scos niciun punct din cele patru deplasări din prima divizie.

Pelici nu poate conta sâmbătă pe letonul Antonov, mijlocaș central, suspendat pentru cumul de avertismente.

MITRIȚĂ, „ÎNGER ȘI DEMON”
Cu opt goluri, Alex Mitriță este golgeterul Ligii 1 (opt goluri), dar, în același timp, atacantul craiovean are nu mai puțin de cinci cartonașe galbene primite în acest sezon!

De notat este că Universitatea a beneficiat de nu mai puțin de șapte penalty-uri, fiind pe locul 1 în prima ligă, din acest punct de vedere. Două dintre ele au fost însă ratate, ultima dată în runda precedentă, tocmai de către Mitriță, în remiza, 0-0, de la CFR Cluj!

Oltenii au câștigat clar ultimele două jocuri de pe teren propriu: 3-0 cu Dinamo București și 2-0 cu Viitorul Constanța!

Pronostic : victorie Craiova – cotă 1.45

Lasă un răspuns