DISTRIBUIȚI

UTA este rănită în orgoliu, după ultimele trei meciuri oficiale nereușite. Au fost un 0-1 acasă cu Clinceni, un 1-2 ”afară” cu Snagov, iar miercuri arădenii au fost eliminați din Cupa României, oarecum nemeritat, de Politehnica Iași, după executarea loviturilor de departajare. În timp regulamentar, a fost 3-3.

ARĂDENII, DOAR PE 9
Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 17:00, pe arena ”Motorul”, ”Bătrâna Doamnă” trebuie să se impună pentru a reveni în zona promovării. Ultimele două eșecuri din campionat, contra ocupantelor primelor două locuri, i-au adus pe ”alb-roșiii” lui Ionuț Popa pe poziția a 9-a, cu 13 puncte.

Dincolo, Baloteștiul a reușit sâmbăta trecută prima victorie din acest campionat, 2-0 cu ACS Poli. Ilfovenii au urcat astfel pe locul 18, cu 5 puncte.

PROBLEME DE LOT
UTA nu stă bine la capitolul efectiv. Contra Iașului, stoperul Benga și extrema stângă Stahl nu au fost folosiți din motive medicale, iar mijlocașul central Coulibaly a plecat din țară pentru a-și rezolva niște probleme legate de viză. Prezența lor contra Baloteștiului este incertă.

Speranțele lui Ionuț Popa stau în atacantulCiprian Rus (27 de ani), revenit la Arad în vară, după un periplu la ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași, acesta reușind până acum patrugoluri în toate competițiile.

ÎN MEDIE, MAI MULT DE PATRU GOLURI PE MECI!
Până acum, UTA și Balotești s-au întâlnit de patru ori, de fiecare dată marcând ambele echipe. UTA nu a câștigat, încă, pe teren propriu, contra ilfovenilor. A fost Balotești – UTA 2-4 și UTA – Balotești 1-2 (2016-17) și 2-2 în ambele dueluri de anul trecut!

Pronostic : victorie UTA Arad – cotă 1,40

Lasă un răspuns