DISTRIBUIȚI

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 15:00, pe terenul sintetic ”Motorul”, UTA are un meci complicat contra unei echipe care trece printr-o perioadă excelentă. Metaloglobus, trupă văzută de mulți ca una din candidatele la retrogradare, a adunat nu mai puțin de zece puncte în ultimele patru etape!

UTA este pe locul 10, cu 16 puncte, în timp ce bucureștenii sunt pe poziția a 12-a, cu 14 puncte.

FUNDAȘI INDISPONIBILI
Ionuț Popa are probleme în alcătuirea liniei de apărători. Stoperii El Hasni și Benga sunt accidentați, tehnicianul utist declarând după victoria din ultima etapă, de pe terenul Pandurilor (2-1) că improvizează mereu: „Am schimbat de şase-şapte ori jucătorii pe posturi în timpul meciului. În afară de Manea şi Coulibaly, restul toţi s-au rotit când în centru, când pe benzi în toate compartimentele”.

Problemele de lot s-au răsfrânt asupra rezultatelor din ultimul timp. Arădenii au pierdut ultimele două meciuri din campionat de pe propriul teren: 0-1 cu Clinceni și 0-2 cu Balotești.

Totuși, ”Bătrâna Doamnă” s-a redresat în ultima rundă, câștigând cu 2-1 pe terenul Pandurilor, formație care a căzut de pe podium cu această ocazie.

MERGE ȘI FĂRĂ HEREA
Metaloglobus nu a acuzat absența, din motive de suspendare, a lui Ovidiu Herea (revine cu UTA) și a câștigat cu 1-0 contra lui ACS Poli, în etapa precedentă. Bucureștenii au învins în ultimele două deplasări, 2-1 la Farul Constanța și 1-0 la Ripensia Timișoara.

Mare atenție la atacantul Valentin GHenovici, marcator a șase goluri în acest campionat.

Tehnicienii Ionuț Popa și Bogdan Andone s-au întâlnit în toamna anului trecut, în Cupa României. Popa s-a impus cu 1-0, cei doi fiind antrenori la timișorenele ACS Poli, respectiv ASU Politehnica.

În sezonul trecut, a fost 0-0 în ambele dispute directe dintre UTA și Metaloglobus.

Pronostic : victorie UTA Arad – cota 1.65

Lasă un răspuns