DISTRIBUIȚI

O alta partida de la care asteptarile mele sunt mari in ceea ce o priveste pe echipa gazda se joaca duminica, de la ora 15:30, pe “Galgenwaard”, Utrecht – FC Emmen.

Inceput timid de sezon pentru Utrecht, dupa patru runde abia are cinci puncte, ceea ce este extrem de putin daca tinem cont ca in afara infrangerii cu PSV, restul echipelor au fost de pluton. De astfel, singrurul succes a venit acasa, acela fiind si singurul meci in care a reusit sa inscrie de doua ori. S-a intamplat in fata lui Zwolle, insa, ofensiva nu s-a dat la o parte nici cand a Utrecht a remizat cu Sittard si Venlo, de fiecare data meciurile s-au incheiat 1-1. Urby Emanuelson a fost omul care a reusit sa aduca golul in etapa trecuta, insa, defensiva a gresit din nou in repriza a doua si cinci din cele sase goluri luate de aceasta au venit dupa pauza.

FC Emmen si-a depus candidatura pentru evitarea retrogradarii, dupa patru etape are tot atatea puncte, drept pentru care se afla pe locul 14, doua lungimi facand diferenta intre ea si echipa de pe ultimul loc. Totusi, defesiv se vede foarte bine ca este o echipa de pluton, care proaspat si-a facut aparitia pe prima scena a fotbalului olandez.  In etapa trecuta a avut un adversar slab, Graafschap, reusind ca prind golul lui Alexander Bannink sa scape cu un punct si zic asta pentru ca a fost usor dominata de adversar.  De astfel, limitele ei s-au vazut foarte bine cand a jucat contra lui Ajax si Alkmaar, pierzand de fiecare dat ala scor, Utrecht fiind si ea una dintre echipele care se lupta cu brio cel putin la un loc in primele cinci.

Incapabila sa tina pasul cu echipele care tind cel putin la playoff-ul Europa League, lucru pe care l-a aratat in cele doua infrangeri las scor in fata lui Ajax si Alkmaar, astept ca FC Emmen sa fie un partener de antrenament pentru Utrecht. Diferenta dintre ele este una semnificativa, cel putin in faza de atac vorbim de jucatori care valoreaza peste un milion de euro, in timp ce Emmen are tot compartimentul ofensiv cotat la 1.5 milioane de euro.

Pronostic : victorie Utrecht – cotă 1,40

Lasă un răspuns