DISTRIBUIȚI

Campioana absolută a remizelor, Valencia, cu opt egaluri în zece etape în La Liga, primește vizita Gironei, sâmbătă, de la ora 19:30. „Liliecii” nu au mai avut niciodată în istorie atât de multe remize după doar zece runde scurse și vor încerca, împotriva echipei catalane, să întrerupă această serie în campionat. Cu atât mai mult cu cât în Cupa Regelui echipa lui Marcelino a reușit să spargă tiparul, învingând cu 2-1 în deplasarea de la Ebro.

Girona, la rândul ei, a reușit prima victorie etapa trecută după o serie de cinci meciuri fără victorie: 2-1 cu Rayo Vallecano. Miercuri, în Cupă, trupa catalană a remizat, 2-2, cu Alaves, în deplasare, ducând la trei seria partidelor consecutive fără înfrângere.

VALENCIA A REVENIT DE LA 0-1, CÂȘTIGÂND DUPĂ CINCI REMIZE LA RÂND
După primele zece etape, Girona e pe locul 11, cu 13 puncte, în timp ce Valencia, din cauza celor opt egaluri, e doar pe 14, cu 11 puncte acumulate. În sezonul trecut, pe Mestalla, Valencia s-a impus în fața catalanilor cu 2-1.

Marcelino a salutat victoria cu Ebro, din Cupă, și spune că această victorie ar trebui să-i prindă bine echipei sale în vederea partidei cu Girona, de sâmbătă.

„Când joci împotriva unei formații, fie și de categorie inferioară, care se apără cu toți jucătorii, chiar dacă joacă în zece (Ebro a rămas cu un om mai puțin din minutul 29-n.r.), primul gol face diferența. Dacă nu reușești să-l dai tu, totul se întoarce împotriva ta. Echipa mea a încercat, a atacat cu mai multă sau mai puțină precizie, dar ne-a lipsit curajul și precizia în fața unei acumulări de jucători adverși. La singurul șut pe poartă al adversarilor, am primit gol. De acolo, totul a fost mai dificil, dar am avut o reacție bună cu cele două goluri marcate de Santi Mina și am avut și alte ocazii de a mai înscrie. Per total, sunt mulțumit de cum au reacționat jucătorii mei. Această victorie ne poate servi ca moral pentru partida cu Girona”, a declarat antrenorul „liliecilor”.

GIRONA, PROBLEME DE EFECTIV
A fost prima victorie a Valenciei după cinci egaluri consecutive în toate competițiile.

Marcelino nu poate conta în fața echipei catalane pe Piccini și pe Cheryshev, în timp ce Eusebio Sacristan nu îi va avea la dispoziție pe golgheterul echipei, Stuani, și pe Iraizoz, Aday, Granell, Portu și Mojica.

Pronostic : sansa dubla 1x si sub 3,5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns