DISTRIBUIȚI

Când părea că a ieșit din pasa proastă, Valencia a reușit din nou să dezamăgească. Mai întâi, după trei partide fără eșec în Primera, „liliecii” au pierdut în deplasare, 1-2, cu Alaves. Apoi, deși echipa de pe Mestalla a fost singura din optimile Cupei Regelui care a avut parte de un adversar de Segunda, trupa lui Marcelino a cedat și la Gijon, cu Sporting, cu același scor, 1-2.

NICI VALLADOLID NU SE SIMTE PREA BINE

Acum, Valencia primește vizita unei alte echipe care se află într-o pasă proastă. Valladolid are o serie de patru meciuri fără victorie (trei înfrângeri și o remiză) și stă chiar mai prost decât „liliecii” în clasament, pe poziția a 15-a, cu doar 21 de puncte.

Alb-violeții au pierdut și ei meciul tur din optimile Cupei, 0-1 la Getafe, și revin acum în La Liga, unde nu au mai câștigat un meci din 9 decembrie anul trecut.

MARCELINO ȘI-A PIERDUT ”MAGIA”

Meciul cu Valladolid este de o importanță și mai mare pentru tehnicianul Valenciei. Potrivit presei spaniole, Marcelino nu mai are mult timp la dispoziție și i-a cam expirat creditul conducerii. Orice alt rezultat în afara victoriei sâmbătă îi poate fi fatal antrenorului de 53 de ani care a revitalizat Valencia în sezonul trecut și a dus-o până în Champions League, dar care pare să-și fi pierdut abilitățile de „magician” în actuala ediție de campionat.

Trei din ultimele cinci dueluri directe dintre cele două formații au fost remize, celelalte două fiind victorii ale Valenciei. Valladolid nu a mai câștigat un meci împotriva formației „Che” din 2009!

Kondogbia și Guedes sunt accidentați, dar nu sunt singurii absenți din lotul lui Marcelino la acest meci. Diakhaby are de ispășit o suspendare, în timp ce Coquelin are șanse reduse de a juca sâmbătă, fiind incert. Valladolid are doar doi jucători pe lista indisponibililor: Luismi și Ivi Lopez.

MESTALLA SE LASĂ GREU CUCERITĂ

„Liliecii” pot profita de forma slabă a lui Valladolid, dar și de terenul propriu, pentru a-și reface moralul și a mai urca în clasamentul din La Liga. Valencia e imbatabilă acasă în ultima vreme. Din ultimele șase partide disputate pe Mestalla, echipa lui Marcelino a câștigat cinci și a remizat doar o dată.

În schimb, Valladolid nu e o echipă de temut în deplasare în acest moment. Din ultimele cinci meciuri „afară”, alb-violeții au pierdut de trei ori, au remizat o dată și au reușit o singură victorie, la Real Sociedad.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,91

Lasă un răspuns