DISTRIBUIȚI

”Liliecii” au nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificarea în optimile UCL. Înaintea rundei 4, tabela grupei H e condusă de Juventus (9 puncte). Manchester United (4 p.), Valencia (2p.) și Young Boys (1p.) sunt formațiile care vor trage pentru poziția secundă. Valencia – Young Boys se joacă miercuri, 7 noiembrie, de la ora 19:55.

CRIZĂ DE GOLURI ȘI REZULTATE
Doar două victorii, 10 egaluri și 3 înfrângeri are Valencia lui Marcelino în acest sezon, în toate competițiile. ”Liliecii” nu au marcat decât șapte goluri în 11 etape de La Liga, acolo unde sunt pe locul 15, cu doar 11 puncte!

Valencia se chinuie efectiv să înscrie, ultimul meci de campionat, 0-1 acasă cu Girona fiind exemplul autentic de impotență ofensivă. A fost un joc în care echipierii gazdelor au trimis fără eficiență 27 de șuturi spre buturile oaspeților, dintre care nouă pe cadrul porții.

Presa spaniolă a calculat că Valencia a expediat în medie 22 de șuturi spre poartă pentru a reuși un gol!

Nici în Liga Campionilor nu se stă mai bine, singurul gol din competiție fiind cel de la Berna, 1-1 la Young Boys, izbutit de Batshuayi.

ELVEȚIENII, LINIȘTIȚI ACASĂ
Young Boys conduce autoritar întrecerea internă, cu 34 de puncte, cu 11 mai multe decât Basel. Experimentatul atacant Hoarau, cel care a marcat în egalul din tur cu Valencia, a ajuns la șase goluri marcate în ultimele șase partide oficiale.

Spaniolii nu au motive de optimism nici din punct de vedere al efectivului: decarul Parejo este anunțat ca accidentat, iar fundașul Piccini și mijlocașul Cheryshev sunt incerți.

Dincolo, la elvețieni lipsesște stoperul Lotomba, accidentat.

Românul Istvan Kovacs va arbitra acest joc. Interesant este că în cele patru meciuri oficiate în Europa în acest sezon, toate în Europa League, Kovacs a arătat 16 avertismente, adică patru ”galbene” pe meci.

Pronostic : victorie Valencia & peste 1.5 goluri – cotă 1.71

Lasă un răspuns