DISTRIBUIȚI

Atmosferă foarte bună la Viitorul – înainte de întreruperea pentru meciurile internaționale, constănțenii au învins cu 2-1 pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj. Acum, constănțenii o înfruntă pe Hermannstadt, la Ovidiu, luni, de la ora 21:00.

Două dintre vedetele tinere ale echipei, Denis Drăguș și Ianis Hagi au avut prezențe remarcabile la naționale.

Primul a debutat, cu o prestație decentă, la echipa de seniori a României, al doilea a marcat un gol fantastic din corner, pentru reprezentativa U21.

OASPEȚII, CONȘTIENȚI DE FORȚA OFENSIVĂ A VIITORULUI
Cu siguranță că vom asista la un joc avântat al gazdelor, mai ales că în rândurile echipei lui Gheorghe Hagi începe să se afirme atacantul Mihai Voduț, cel care a reușit golul rundei trecute, marcând în poarta CFR-ului cu un șut de la 40 de metri.

Să mai notăm că Viitorul a marcat cel puțin un gol în opt din cele 11 meciuri oficialesusținute în toate competițiile din acest sezon.

Alexandru Pelici, antrenorul oaspeților, este conștient de forța ofensivă a Viitorului. Înaintea jocului, tehnicianul originar din Timișoara a dezvăluit care va fi abordarea sibienilor: ”Nu trebuie să le dăm spații! Dacă le dăm spații, sunt foarte periculoși. Viitorul are un lot foarte valoros, din care domnul Hagi poate alcătui o formulă de start. Viitorul este o echipă de posesie, o echipă care joacă un fotbal plăcut ochiului”.

PROBLEME DE LOT PENTRU SIBIENI
Doi dintre jucătorii importanți de la FC Hermannstadt lipsesc: polivalentul fundaș central Alexandru Dandea și atacantul Andrei Hergheligiu.

Sibienii au un traseu acceptabil în acest tur de Liga 1, dar în ultimele patru runde au o singură victorie și trei înfrângeri.

Totodată, ei nu au izbutit să scoată vreun punct în cele trei deplasări stagionale, înscriind un singur gol extern, în poarta celor de la Dinamo.

Un motiv de încurajare este că în singurul duel al lui Pelici contra Viitorului, tehnicianul, pe când era la FC Brșaov, a câștigat cu 4-0 (ediția 2013-14).

Pronostic : FC Viitorul va avea peste 5,5 cornere – cotă 2,08

Lasă un răspuns