DISTRIBUIȚI

Viitorul a început bine partida, iar în prima repriză ambele echipe şi-au împărţit şansele. Tabela s-a schimbat pentru prima dată în minutul 44, atunci când noul atacant propus de Hagi, Drăguş, a marcat cu capul din centrarea lui Houri. Viitorul nu s-a oprit din atacuri şi a marcat din nou în minutul 49, tot prin Drăguş, care l-a învins pe Eduardo tot cu o lovitură de cap. Din păcate, a fost ultima acţiune periculoasă a Viitorului.

Olandezii au redus din diferenţă după doar 5 minute, după ce Buttner a şutat în forţă, iar mingea l-a lovit în cap pe Matavz, care a fost trecut ca marcatorul golului. Iar revenirea a fost consemnată în minutul 74, când Linessen a profitat de inexactitatea lui Lima şi a înscris cu capul pentru 2-2.

Hagi porneşte cu şansa a doua în Olanda, dar şi fără Artean, fotbalist care la debutul la Viitorul a fost eliminat pentru o intrare cu talpa pe piciorul unui adversar.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSporting vs. Marseille (28.07.2017)
Articolul următorRudar – FCSB 0-2, în turul 2 al Europa League
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns