DISTRIBUIȚI

4-0 în Cupa Regelui la Melilla și 2-0 acasă cu Real Valladolid sunt primele rezultatele ale lui Santiago Solari pe banca ”albilor”. Tehnicianul de 42 de ani trebuie să redreseze treptat o grupare rănită după eșecurile răsunătoare cu Spartak Moscova (0-1) și Barcelona (1-5).

Vizita la Plzen (miercuri, 7 noiembrie, ora 22:00) pare una ideală, mai ales că o victorie ar aduce liniștea în vederea accederii în primăvara europeană. Înaintea etapei a 4-a din grupa G, Roma e lider (6p.), Madridul are tot 6 puncte, ȚSKA Moscova a acumulat 4 puncte, iar Viktoria unul singur.

SÂNGE TÂNĂR LA CAMPIOANA EUROPEANĂ
Solari i-a dat credit tânărului brazilian Vinicius jr, cel care, intrat cu Valladolid, a extaziat publicul de pe ”Santiago Bernabeu”, extrem de acid la adresa lui Bale. Fundașii Reguilon și Odriozola au avut și ei prestații apreciate, astfel că putem asista la niște permutări, mai ales în condițiile în care Marcelo și Varane sunt incerți.

Amintirile din Cehia nu sunt însă prea frumoase. În cinci vizite, madrilenii au pierdut de două ori, contra celor de la Sparta Praga: 1-2 în 1968 și 2-3 în 1983, ultima dată ”albii” fiind și eliminați din eurocupe!

În tur, a fost 2-1 pentru Real Madrid, într-un meci cu final destul de delicat pentru campioana continentală.

PROBLEME DE EFECTIV PENTRU PLZEN
Trupa din orașul berii a câștigat în ultima etapă, 1-0 la Banik Ostrava, fiind pe locul 2, cu 34 de puncte, la fel ca și lidera Slavia Praga. A fost primul joc oficialm fără gol primit după cinci meciuri succesive în care Viktoria a încasat cel puțin un gol.

”Roș-albaștrii” nu sunt siguri că vor putea conta pe trei mijlocași importanți: Kopic, Kovarik și Kolar. Primul a reușit golul victoriei la Ostrava, dar a fost scos de pe teren din motive medicale. De asemenea, atacantul Krmencik va fi absent în acest an, în urma unei grave accidentări.

Pronostic : X2 si sub 4.5 goluri – cotă 1.42

Lasă un răspuns