DISTRIBUIȚI

Întâlnire foarte dezechilibrată în șaisprezecimile Cupei Spaniei, între Villanovense și Sevilla. Partida tur se va juca joi de la ora 17:15.

Ocupă locul 18 în Segunda Divison B – Grupa 4, cu doar 8 puncte strânse în 10 jocuri. O singură victorie au gazdele în palmares, 5 remize și 4 înfrângeri. Singurul succes obținut a venit în urmă cu 2 etape, 1-0 pe teren propriu cu Granada B.

Villanovense are o serie de 3 partide la rând fără înfrângere. Pe lângă victoria amintită mai are 2 remize cu Linense și Don Benito. Golaverajul echipei este negativ, 8:12. Pe teren propriu Villanovense a obținut 5 puncte din 5 jocuri. În turul anterior al cupei a eliminat-o pe Multivera, scor 3-1.

Este într-o formă foarte bună și ocupă locul 3 în La Liga, după Barcelona și Alaves. Din 10 jocuri a strâns 19 puncte, fiind învinsă doar de Betis, Getafe și Barca. Singura remiză înregistrată în campionat a fost cea cu Villareal, 0-0. În urmă cu o săptămână andaluzii au șters pe jos în Europa League cu turcii de la Akhisar, scor 6-0. În ultima etapă au învins-o pe nou-promovata Huesca cu scorul de 2-1.

Sevilla are 22 de goluri marcate în campionat, putându-se mândri cu cea mai eficace ofensivă, după cea a Barcelonei. Elevii lui Pablo Machin s-au distins și în competiția europeană, unde au punctat deja de 12 ori în 3 meciuri. Villanovense este primul adversar întâlnit de oaspeți în cupă, iar între cele două nu s-a mai disputat niciun alt meci. Este foarte probabil ca Machin să odihnească o parte dintre jucătorii mai importanți în acest meci.

Chiar dacă va juca cu multe rezerve, Sevilla tot rămâne mult superioară adversarei. Echipa lui Pablo Machin este o mașinărie de goluri și evoluează extrem de dezinvolt. Sunt sigur că andaluzii trimiși în teren vor lupta pentru a obține un loc de titular. Chiar dacă vorbim doar de meciul tur, văd o victorie fără emoții a oaspeților, într-un joc cu minim 3 goluri (poate 2-1 sau 3-0).

Pronostic : Sevilla câștigă și peste 2,5 goluri – cotă 1,50

Lasă un răspuns