DISTRIBUIȚI

Villarreal pare blocată într-o spirală a egalurilor. În ultimele patru meciuri jucate, în toate competițiile, „Submarinul galben” a terminat de fiecare dată indecis, iar trei din aceste patru partide s-au încheiat și la același scor: 2-2.

Acum, „galbenii” primesc vizita lui Getafe în etapa a 19-a din La Liga, dar sunt într-o situație delicată: cu doar 17 puncte în 18 etape, Villarreal este pe 18, primul loc retrogradabil, și are nevoie disperată de victorie.

GETAFE, PUTERNICĂ ÎN ACEST SEZON, MAI ALES ”AFARĂ”

Madrilenii au 25 de puncte și ocupă locul 7, mult deasupra obiectivului echipei de pe Coliseum Alfonso Perez. De opt meciuri încoace, Getafe a pierdut doar o dată, și atunci a făcut-o la limită, 1-2, în fața liderului Barcelona. O nucă tare, așadar, pentru un Villarreal aflat în nevoie acută de puncte.

În plus, Getafe e o forță în deplasare. În acest sezon, din zece meciuri jucate în deplasare, în toate competițiile, „albaștrii” au cedat o singură dată, pe Bernabeu, cu Real Madrid. În rest, trei victorii și șase remize în dreptul echipei antrenate de Jose Bordalas. Ultimele patru meciuri „afară” ale lui Getafe au însemnat patru remize la același scor: 1-1!

VILLARREAL, AVANTAJ ISTORIC PE TEREN PROPRIU

Niciuna dintre echipe nu are probleme mari de lot. Villarreal îi are doar pe Llambrich și Bruno indisponibili, în timp ce madrilenii nu pot conta pe Bergara.

În ultimele două sezoane, Villarreal și Getafe și-au împărțit frățește punctele: fiecare și-a câștigat meciurile jucate pe teren propriu.

Per total, însă, „Submarinul galben” are avantaj clar în fața „albaștrilor”: a câștigat ultimele trei meciuri jucate pe Estadio de la Ceramica și, din 12 dueluri directe pe fostul El Madrigal, nouă au fost victorii ale gazdelor. Oaspeții s-au impus doar de două ori la Villarreal.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,66

Lasă un răspuns