DISTRIBUIȚI

Watford și Crystal Palace se întâlnesc duminică, 26 august, de la ora 15.30, într-un meci din etapa a 4-a din Premier League.

Gazdele de la Watford au un moral excelent după cele două victorii din primele două runde ale campionatului, 2-0 acasă cu Brighton și 3-1 în deplasare cu Burnley. În același timp, au de luptat cu o statistică total potrivnică a meciurilor directe cu Crystal Palace: doar 2 victorii în ultimele 12 partide.

Totodată, nu se va putea baza pe serviciile lui Gerard Deulofeu la meciul de duminică.

Aceasta e cea mai importantă absență, pentru că, pe lângă el, vor mai lipsi Chalobah, Okaka, Cleverley, Kaboul și Wilmot.

Crystal Palace, antrenată din 2017 de Roy Hodgson, a debutat în noul campionat cu o victorie, scor 2-0 la Fulham, apoi a urmat eșecul de acasă cu Liverpool, scor 0-2. Crystal Palace își propune să scape de la retrogradare, iar un egal pe terenul celor de la Watford ar fi mulțumitor.

Ambele formații joacă în sistemul 4-4-2 și niciuna nu are un compartiment o fensiv impresionant. În general la meciurile dintre cele două formații s-au înscris puține goluri (la ultimele 8 confruntări directe intervalul de goluri marcate a fost 0-3).

LIVE VIDEO : Watford – Crystal Palace

Ponturi pariuri :

# # Cota
Pont : Rezultat final victorie Crystal Palace 3,10
Pont : Scor corect 1-2 10,0
Pont : Da gol / nu da gol ambele marcheaza 1,75
Pont : Sub / Peste 2,5 goluri peste 2,5 goluri 2,10
Pont : Pauza / Final 1 pauza / 2 final 32.0

Lasă un răspuns