DISTRIBUIȚI

În Anglia se pariază intens pe victoria lui Watford, sâmbătă, în etapa a 10-a din Premier League, dar managerul Javi Gracia are mari bătăi de cap înainte de duelul cu Huddersfield: fundașii titulari Holebas, Kabasele (suspendați), Janmaat și Prodl (accidentați) sunt absenți! În plus, sezonul trecut, Huddersfield a câștigat pe Vicarage Road cu un surprinzător și categoric 4-1.

Echipa lui Huddersfield este neschimbată față de sezonul trecut, când reușea un succes răsunător în deplasare. Foarte eficienți în fața porții, oaspeții au arătat mult mai bine din punct de vedere fizic și au fructificat fiecare ocazie avută, fiind totodată foarte bine organizați în defensivă. Huddersfield are trei victorii consecutive cu Watford (1-0, 4-1, 3-1), dar și în acest sezon este printre favoritele la retrogradare.

TROY DEENEY ARE 6 GOLURI ÎN 12 MECIURI CU HUDDERSFIELD
Sâmbătă, Javi Gracia speră că vedetele Pereyra, Andre Gray și Deeney vor compensa pentru problemele din defensivă, unde managerul spaniol este nevoit să improvizeze masiv. Deeney are un bilanț bun în partidele cu Huddersfield, împotriva căreia a marcat 6 goluri în 12 partide, câștigând jumătate dintre acestea. Pe de altă parte, Huddersfield are 4 victorii în ultimele 5 meciuri directe și nu a arătat deloc rău etapa trecuta, contra lui Liverpool (0-1). Contra „cormoranilor”, Huddersfield a avut un gol anulat în mod controversat, care le-ar fi putut aduce un punct în fața uneia dintre cele mai valoroase echipe din lume la ora actuală.

WATFORD A OBȚINUT ETAPA TRECUTĂ PRIMA VICTORIE DUPĂ 5 PARTIDE
Watford intrase într-o pasă proastă după un start impresionant de sezon, dar etapa trecută a făcut un meci perfect la Wolverhampton, unde a câștigat cu 2-0. În schimb, Huddersfield rămâne fără victorie în acest sezon, dar și fără gol marcat pe teren propriu! Watford are 3 victorii și două eșecuri pe Vicarage Road în acest sezon, fiind clasată pe locul 7 în ierarhia din Premier League (golaveraj 13-12). Huddersfield este pe penultimul loc, doar deasupra lui Newcastle, având 3 puncte obținute după 3 remize și golaveraj 4-18.

Va fi interesant de văzut cum va gestiona Javi Gracia situația delicată din apărare, unde îl are la dispoziție, dintre titulari, doar pe englezul Cathcart. Și spaniolul Navarro este incert, iar lângă Cathcart ar putea intra Zeegelaar, Mariappa și Britos, care de obicei sunt rezerve la Watford.

CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTIM
* Au trecut 13 etape de la ultima victorie obținută în campionat de Huddersfield
* S-au înscris cel puțin trei goluri în fiecare din ultimele 5 partide disputate de Watford contra lui Huddersfield, pe teren propriu
* În 6 din ultimele 7 meciuri de campionat ale lui Huddersfield s-au marcat mai puțin de trei goluri
* În 9 din ultimele 12 dueluri directe s-au marcat cel puțin trei goluri

Pronostic : Pauza sau final 1 – cotă 1,53

Lasă un răspuns