DISTRIBUIȚI

Miercuri seară, de la ora 21:30, Werder Bremen primește vizita lui Hoffenheim pe Weserstadion, într-un meci în care gazdele au probleme de lot semnificative. Nu mai puțin de 9 jucători antrenați de Florian Kohfeldt acuză probleme medicale înainte de etapa a 16-a.

Werder Bremen nu va putea conta pe accidentații Bargfrede, Johansson, Veljkovic, Bartles, Eggstein și Jacobsen, iar Kapino și Klaasen sunt incerți. Staff-ul medical al alb-verzilor face eforturi ca măcar ultimii doi să poată fi folosiți contra lui Hoffenheim, una dintre echipele cu cele mai bune cifre ofensive din Bundesliga. De la oaspeți lipsesc doar Nordveit și Rupp.

HOFFENHEIM, FOARTE EFICIENTĂ ÎN DEPLASĂRI

Werder Bremen este pe locul 9 în Bundesliga (golaveraj 25-25), în timp ce Hoffenheim este pe locul 6 (golaveraj 30-21) și este o „abonată” a pariurilor pe goluri. Curios, etapa trecută alb-albaștrii au remizat alb acasă, 0-0 cu Borussia Monchengladbach. A fost un meci ultra-tacticizat, între două formații cu pretenții europene, care nu au vrut să cedeze puncte în fața unei rivale directe.

În plus, Hoffenheim venea după un meci epuizant în UEFA Champions League, 1-2 pe terenul lui Manchester City, așa că tempo-ul jocului nu a fost cel mai bun. Dar miercuri ar trebui să vedem la lucru două echipe proaspete, foarte creative în ofensivă. În ultimele 7 deplasări ale lui Hoffenheim s-au înscris de fiecare dată cel puțin trei goluri, iar oaspeții de miercuri au marcat cel puțin două goluri în 5 dintre aceste 7 partide.

OASPEȚII AU 4 REMIZE ÎN ULTIMELE 4 ETAPE

Hoffenheim a marcat în fiecare din ultimele 9 partide oficiale, dar este fără victorie de 4 etape în Bundesliga, unde a înregistrat 4 remize consecutive: 0-0 cu Monchengladbach, 2-2 cu Wolfsburg, 1-1 cu Schalke și 3-3 cu Hertha Berlin. Werder are un singur succes în ultimele 6 etape și etapa trecută a pierdut pe terenul Borussiei Dortmund (1-2). La fel ca și Hoffenheim, Werder are o serie de 10 meciuri consecutive cu gol marcat, dar alb-verzii au și încasat cel puțin un gol în 9 dintre acestea! Ne așteptăm la un scor generos.

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM

  • Werder Bremen are doar 3 victorii în 8 partide jucate pe teren propriu în acest sezon
  • Hoffenheim a marcat 17 goluri în 7 deplasări din acest sezon, în campionat
  • S-au marcat cel puțin două goluri în 9 din ultimele 10 partide ale celor două formații
  • Trei din ultimele șase dueluri directe s-au încheiat la egalitate, scor 1-1

Pronostic : X2 & peste 1,5 goluri – cotă 1,43

Lasă un răspuns