DISTRIBUIȚI

Sambata, de la ora 17:00, runda cu numarul 4 din Premier League ne pune la dispozitie o serie de meciuri, iar una dintre aceste infruntari se joaca la Londra, intre West Ham si Wolves.

Tematoare evolutia celor de la West Ham si asta in sensul rau pentru ca este singura echipa care pana acum nu a reusit sa obtina nici macar un punct, asa cum au reuist o parte dintre colegele sale de suferinta. Bine, “ciocanilor” nu poate sa le fie imputata o evolutie slaba, ei au intalnit Liverpool, Bournemouth si Arsenal, toate acestea sunt echipe care joaca un fotbal bun in acest start de sezon. Ghinionul si-a spus si el cuvantul si aici putem incadra meciul pe care l-au avut contra lui Arsenal, in etapa anterioara. West Ham United a evoluat in deplasare si desi Arnautovic a deschis scorul, echipa sa a pierdut cu 1-3, dupa ce Diop si-a inscris in proprie poarta, cand tabela arata 1-1.

Wolves a revenit pe prima scena a fotbalului englez si nu a facut-o deloc rau, reusind in chiar ultima etapa sa o tina in sah pe campioana Manchester City, in fata careia a remizat la 1. De altfel, Wolves a strans cele doua puncte in meciurile de pe teren strain, in singura sa depalsare de pana acum si-a aratat limitele. A mai intalnit si Leicester, echipa in fata careia a pierdut cu 0-2, drept pentru care este una dintre echipele care defensiv nu stau atat e bine, luand cel putin un gol in fiecare meci disputat, dar din punctul acesta de vedere nu trebuie sa ne miram, are una dintre cele mai  slab cotate defensive, cel putin din punct de vedere financiar.

Cum ambele sunt in cautarea primului succes stagional, nu ma astept sa se arunce in atac inca din startul meciului, principala lor dorinta fiind sa nu mai incaseze atat de multe goluri. In acelasi timp nu trebuie sa omitem faptul ca se intalnesc doua dintre echipele care au luat cel putin un gol in fiecare meci, dar adversarii au avut mereu initiativa, din aceasta cauza mizez pe un nou total opus celor de pana acum, iar golurile sa lipseasca.

Pronostic : sub 3,5 goluri – cota 1,40

Lasă un răspuns