DISTRIBUIȚI

Nou-promovata Wolverhampton primește vizita lui Burnley sâmbătă, de la ora 15:30, în etapa a 5-a din Premier League.

Se pariază intens pe victoria „lupilor”, după ce formația lui Nuno Espirito Santo a impresionat în primele runde.

De la gazde nu vor juca Jiemnez și Cavaleiro, în timp ce Burnley vine pe „Molineux” fără Defour, Brady, Gudmundsson și Pope.

BURNLEY A PLĂTIT SCUMP PARTICIPAREA ÎN UEL
Burnley a plătit scump pentru obosealaacumulată în preliminariile UEFA Europa League, iar echipa lui Sean Dyhce a pierdut patru din precedentele cinci meciuri oficiale.

Ultimele partide de campionat au fost dezamăgitoare, cu 8 goluri primite de la Watford, Fulham și Manchester United.

Wolves, în schimb, se află într-un moment euforic și joacă bine: gazdele vin după o victorie obținută în prelungiri pe terenul lui West Ham, scor 1-0 (gol marcat de A. Traore).

WOLVES A REMIZAT CU „CETĂȚENII” LUI PEP GUARDIOLA
Înainte de acest rezultat, Wolves a învins-o și pe Sheffield Wednesday în Cupa Ligii, scor 2-0, dar a și remizat pe teren propriu cu Manchester City, scor 1-1-primele puncte cedate de „cetățenii” lui Guardiola în noul sezon.

Jocul de pase al lui Wolverhampton, rapid și vertical, a atras multe laude nou-poromovatei, iar sistemul 3-4-3 care a dat roade în Championship arată eficient și în prima ligă!

În primul „11” al lui Wolves vor fi din nou cel puțin șase jucători latini plini de fler, cu Neves și Moutinho dominând linia mediană pentru gazde.

Calitativ, Wolverhampton are un lot mai bun, dar Burnley compensează prin forță fizică și experiență. Ultimele două dueluri directe s-au încheiat la egalitate, scoruri 1-1 și 0-0, ambele fiind disputate în liga secundă

Pronostic : victorie Wolverhampton – cotă 1,75

Lasă un răspuns