DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 21:45, Wolverhampton și Tottenham dispută ultimul meci al zilei în etapa a 11-a din Premier League. Partida a fost devansată la cererea londonezilor, deși inițial aceasta ar fi trebuit să se joace duminică. Decizia a fost luată pentru ca Tottenham să aibă timp suplimentar de odihnă înainte de partida decisivă cu PSV, din grupele Ligii Campionilor.

Wolverhampton începuse excelent sezonul, dar a intrat într-un con de umbră și acum vine după două eșecuri consecutive în campionat, ambele fără gol marcat: 0-2 cu Watford și 0-1 cu Brighton. Până acum, de când Nuno Santo a preluat echipa, nu s-a întâmplat ca Wolverhampton să aibă trei partide consecutive de campionat fără gol marcat!

Deși rămâne o echipă profitabilă la pariurile pe cornere, Wolves și-a pierdut din aplomb și are un atac lipsit de incisivitate, cu doar 9 goluri marcate în 10 partide. Interesant este că mexicanul Raul Jimenez a fost implicat în 5 dintre acestea. Până acum, „lupii” lui Nuno Espirito Santo nu au marcat niciun gol în Premier League în primele 30 de minute, fiind mai degrabă o echipă precaută, care menține bine posesia, dar nu verticalizeaza suficient de des.

KANE, CEL MAI BUN MARCATOR CONTRA NOU-PROMOVATELOR
Tottenham și-a rezolvat o parte din problemele de lot și ar trebui să se poată baza din nou pe Alli și Eriksen, chiar dacă Vertonghen și Rose rămân accidentați. Totodată, Mauricio Pochettino așteaptă goluri din partea lui Harry Kane, cel mai bun marcator din ligă în duelurile cu echipele nou-promovate (25 de reușite în ultimele 5 sezoane). De altfel, Tottenham nu a mai pierdut cu echipele nou-promovate de 38 de meciuri, dar ultima care a reușit să îi ia toate punctele într-un sezon a fost chiar Wolverhampton, în ediția 2009/2010!

TOTTENHAM A FOLOSIT REZERVELE ÎN CUPA LIGII ANGLIEI
În clasament, Tottenham este pe locul 5 (golaveraj 16-8) și nu pare să aibă capacitatea de a lupta pentru un loc de Champions League și în acest sezon. Wolverhampton a coborât pe locul 10 (golaveraj 9-9) și nu i-a mai învins pe Spurs de 4 partide directe. Londonezii vin după o victorie reconfortantă în optimile Cupei Ligii, 3-1 pe terenul lui West Ham, meci în care sud-coreeanul Son Heung-Min a reușit o „dublă”. El va reveni pe bancă sâmbătă, pentru a-i face loc în echipă explozivului Lucas Moura, care are un sezon de excepție la Tottenham.

CE AR MAI TREBUI SĂ ȘTIM
* Au marcat ambele echipe în 3 din ultimele 4 dueluri directe: 1-1, 3-3, 2-0, 3-1
* În ultimele 10 meciuri oficiale jucate de Wolverhampton s-au marcat de fiecare dată mai puțin de 3 goluri
* În ultimele 4 meciuri de campionat jucate de Tottenham s-au marcat de fiecare dată mai puțin de 3 goluri
* Tottenham are 5 victorii în ultimele 6 deplasări din Premier League

Pronostic : fara gol intre minutele 0-20 – cotă 1,50

Lasă un răspuns