DISTRIBUIȚI

Una dintre meciurile rundei cu numarul 18 din Vanarama National League se joaca pe “Racecourse Ground”, Wrexham urmeaza sa primeasca vizita lui Hartlepool, de la ora 21:45.

Intr-o forma de invidiat, in ultimele zece etape a pierdut o singura data si atunci cand a evoluat in deplasare. Dupa 1-1 cu Chesterfield, meci in care Brad Walker a inscris din penalty, a ajuns pe locul al treilea, la un singur punct de prima clasata. Apararea este punctul forte, pana in prezent are zece goluri primite, trei dintre acestea au venit cand a evoluat pe “Racecourse”, ceea ce este oarecum normal si de explicat. Wrexham in rol de gazda nu a cunoscut esecul, a bifat cinci victorii si alte trei rezultate de egalitate.

Nu a avut norocul de a lua vreun punct din meciul jucat la finalul saptamanii trecute, suferind a treia infrangere din acest sezon. A fost 2-3 in fata lui Sutton si ramane cu o singura victorie in ultimele patru etapa, ceea ce face sa fie in preajma locurile de playoff, privind din postura de ocupa a locului 9, cu 28 de puncte. Mai bine de jumatate dintre acestea au venit cu Hartlepool jucand in deplasare, acolo unde a pierdut un singur joc, in fata unei alte echipe aflate pe podium, Salford (0-3).

Inca fara esec pe teren propriu, Wrexham a aratat ca o adevarata echipa ce poate sa-si faca din nou intrarea in ligile profesioniste ale fotbalului din Anglia. Mi-a placut cum a abordat jocurile de pe “Racecourse”, in rezumatele vizionate n-am vazut ca vreun adversar sa o puna in pericol, ceea ce justifica putinele goluri primite. Hartlepool a jucat si ea bine in deplasare, dar in ultimele doua astfel de intalniri a evoluat in fata primelor doua clasate si n-a putut inscrie.

Pronostic : victorie Wrexham – cotă 1,85

Lasă un răspuns