DISTRIBUIȚI

Ultima partidă din super liga greciei (runda a 6 a) , va avea loc luni , 8 octombrie 2018 , de la ora 19:00 . Partida se va desfășura pe Stadionul Xanthi FC Arena din Pigadia .

Xanthi F.C. : a disputat cinci partide în actualul sezon , unde a obținut o victorie , trei remize și o înfângere . Trupa pregătită de Milan Rastavac , nu a primit gol în trei din cele cinci partide pe care le-a disputat , Singura înfrângere a avut loc în prima etapă când pe propiul teren a cedat la limită , scor 0-1 în fața celor de la Panathinaikos . În runda precedentă , Xanthi a remizat 0-0 , în deplasare cu Lamia .

De cealaltă parte Athlitiki Enosi Larissa F.C. are șase puncte din cele două victorii 1-0 cu Apollon Smirnis si 1-0 cu Panaitolikos , celelante trei dueluri le-au pierdut cu Aris Salonic , Panathinaikos și Atromitos Atena . Ultima partidă disputată de echipa antrenată de Gianluca Festa a fost în Cupa greciei , unde Larisa a pierdut cu scorul de 2-0 , în deplasare cu Panionios .

În ultimele zece dueluri directe , Xanthi s-a impus de patru ori iar Larisa de trei ori , alte trei dueluri s-au terminat la egalitate . Ultima dispută între cele două formați a avut loc pe 18 august 2018 , într-un meci amical , atunci cele două echipe au terminat la egalitate , scor 1-1 .

De menținut rămâne faptul că în ultimele 9 dueluri directe s-au marcat sub 2,5 goluri , pot pe care îl recomandăm și noi .

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,47

Lasă un răspuns