DISTRIBUIȚI

Etapa a 3-a din grupa H a Champions League aduce în față pe 23 octombrie, ora 19:55, la Berna, două dintre echipele care nu au marcat încă niciun gol în această fază a principalei competiții europene. Valencia este pe locul 3, cu un punct, iar Young Boys a pierdut ambele meciuri jucate.

MARCELINO DEPLÂNGE INEFICIENȚA
O eventuală victorie în Elveția ar aduce Valencia în lupta pentru calificarea în optimi, având în vedere că Juventus (6p.) și Man. Utd. (4p.) se întâlnesc pe ”Old Trafford” în meci direct.

Marea problemă pentru antrenorul ”liliecilor”, Marcelino, este însă atacul.

Ariditatea ofensivă din UCL se regăsește și în La Liga, acolo unde Valencia este pe modestul loc 12, cu opt puncte și numai șapte goluri marcate!

”Avem patru atacanți în lot. În total, aceștia au reușit trei goluri și nu au izbutit nici măcar un assist”, a deplâns situația Marcelino după egalul de acasă din weekend, 1-1 cu Leganes. Stoperul Gaya a adus egalul în minutul 85!

Atacantul Santi Mina a fost absent și sâmbătă, nemaijucând niciun meci din 23 septembrie.

Nu e de mirare că jocurile Valenciei nu aduc multe goluri: în ultimele opt dispute oficiale, în partidele ”liliecilor” nu s-au marcat în total mai mult de două goluri / meci!

GAZDELE, „ȘEFE” ÎN CAMPIONAT
Young Boys nu are probleme în liga internă, acolo unde are 28 de puncte din 11 meciuri și se pare că nu va avea dureri de cap în acest sezon. În ultimul joc, ”galben-negrii” au scos un 3-3 la Zurich, după ce au fost conduși cu 0-2 și 1-3.

Din nou, a ieșit la rampă atacantul de 34 de ani Guillaume Hoarau. Francezul a punctat de două ori la Zurich, ajungând la 11 goluri stagionale pentru Young Boys!

Letonul de 33 de ani Andris Treimanis va conduce acest meci. În cele cinci partide internaționale oficiate de el în acest sezon, gazdele s-au impus de trei ori, de două ori fiind consemnate remize.

Pronostic : victoire Valencia – cotă 2,10

LIVE STREAM : Young Boys – Valencia

WwW.Brfatu-Marian.Ro

Lasă un răspuns