DISTRIBUIȚI

Joi, incepand cu ora 19:55, se va disputa partida Zenit – Slavia, din cadrul rundei a doua din grupele Europa League, editia 2018-2019.

Dupa o serie de 6 partide fara infrangere, Zenit a fost invinsa la codasa Anzhi, scor 1-2, in ultima etapa a primei ligi din Rusia. Elevii lui Sergei Semak au remizat in prima runda a grupelor Europa League, scor 1-1 la FC Copenhaga, prin golul marcat de Robert Mak, la singurul sut pe poarta danezilor. Gruparea din Sankt-Petersburg a produs spectacol la partidele recente din Rusia, victorii cu 5-3 in fata campioanei Lokomotiv si 4-0 in Cupa cu Volgar.

Formatia pragheza a avut o serie de 6 victorii consective in toate competitiile, insa a pierdut ultima etapa din Cehia, scor 1-2 in deplasare la Ostrava, locul 4 in clasament. Slavia a invins pe teren propriu, scor 1-0, prin golul marcat de Zmrhal, gruparea franceza Bordeaux. Cehii au deplasat in Rusia un lot din care lipsesc 4 componenti, iar alti 4 jucatori sunt incerti pentru ora partidei.

Anticipam o confruntare tacticizata, pragmatica, in care Zenit este favorita, insa Slavia este o formatie greu de invins. Propunem combo-ul „1 sau X si sub 3,5 goluri”, la cota 1.57. Pentru un risc mai mare, la cota 2.00, se poate incerca pontul de „2-3 goluri”.

Pronostic : 2-3 goluri – cotă 2.00

Lasă un răspuns