DISTRIBUIȚI

AC Milan dă semne că începe să-şi găsească ritmul. Pentru prima oară în acest sezon, echipa lui Gennaro Gattuso a câştigat două meciuri la rând. Victoria din campionat cu Sassuolo (4-1) a fost urmată de succesul cu Olympiacos (3-1), din Europa League.

CHIEVO ARE UN „COMPLEX MILAN”
Nu este o exagerare, o confirmă cifrele. Chievo a câştigat doar două din cele 32 de meciuri cu Milan în Serie A. Ultimul succes îl găsim tocmai în decembrie 2005. Veronezii au pierdut de 24 de ori în faţa rossonerilor, mai mult decât împotriva oricui.

Pe San Siro, Milan a câştigat de 14 ori în 16 meciuri (celelalte două s-au terminat la egalitate), inclusiv ultimele 13. În plus, “Diavolul” a marcat cel puţin 3 goluri în ultimele patru confruntări cu Chievo în toate competiţiile.

Pentru a completa tabloul unei misiuni imposibile pentru ultima clasată din Serie A, mai trebuie spus că în ultimele 18 meciuri jucate în deplasare în campionat, Chievo a câştigat doar o dată, iar în precedentele trei etape nu a reuşit să marcheze.

HIGUAIN A REVENIT CU GOL
Vestea cea mai bună pe care Gattuso o putea primi este revenirea lui Gonzalo Higuain. Argentinianul s-a refăcut, iar cu Olympiacos a marcat golul de 2-1, confirmând startul bun de sezon. Patrick Cutrone a lăsat la rândul său în urmă problemele medicale şi a înscris de două ori contra grecilor.

Totul pare pregătit pentru a treia victorie consecutivă a rossonerilor. O serie pe care nu au mai avut-o din februarie.

Pronostic : victorie AC Milan – cotă 1.27

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLazio – Fiorentina , duminică 7 octombrie 2018
Articolul următorNapoli – Sassuolo , duminică 7 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns