DISTRIBUIȚI

Puțini ar fi pariat la începutul sezonului că, după opt etape, vom asista la un derby de clasament între două trupe ilfovene. Sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 11:00, se vor duela Academica Clinceni (loc 2, 18 puncte) și Sportul Snagov (loc 1, 20 de puncte).

SNAGOVENII, „CADORISIȚI” CU PATRU PENALTY-URI
Sportul Snagov este singura trupă neînvinsăîn actualul sezon de Liga 2. Elevii lui Laszlo Balint au rămas unicii imbatabili din eșalonul secund, după ce FC Argeș a cedat în runda trecută, 0-1 la Aerostar Bacău.

Liderul din Liga 2 este și formația care a primit cele mai multe lovituri de pedeapsăpână acum. De patru ori au indicat arbitrii punctul cu var în favoarea snagovenilor. Ultima dată, în mod decisiv, în cel de-al patrulea minut de prelungiri, în victoria cu UTA de acasă, 2-1.

Marți, Snagovul a pierdut cu 2-0 pe terenul Universității Craiova, în Cupa României, dar a avut o prestație mai mult decât decentă, fiind aproape de a puncta de câteva ori!

ACADEMICA, PRIMUL EȘEC DUPĂ ȘAPTE ETAPE
Gazdele de sâmbătă au pierdut prima poziție în etapa din weekend. Atunci, au cedat neașteptat la modesta Luceafărul, 0-1, punându-se astfel capăt unei serii magice de șapte victorii consecutive în toate competițiile.

Și Academica a fost eliminată din Cupă, pierzând acasă, tot cu 0-2, contra lui FC Hermannstadt.

Cele două formații s-au mai întâlnit de patru ori în Liga 2: s-au consemnat două remize și câte o victorie de ambele părți. De notat este că Sportul și Academica au punctat cel puțin o dată în fiecare meci direct. În medie, s-au marcat trei goluri / partidă în duelurile Clinceni – Snagov din perioada precizată.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,65

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentRipensia Timișoara – Metaloglobus București , sâmbătă 29 septembrie 2018
Articolul următorCS Mioveni – „U” Cluj , sâmbătă 29 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns