DISTRIBUIȚI

Ultima etapă din turul acestei ediții de Liga 2 se deschide marți, 27 noiembrie, de la ora 14:00. Se confruntă două echipe care vin după meciuri din care au ieșit rănite. Academica, aflată pe locul 6, cu 36 de puncte, a pierdut cu 0-1 la FC Argeș, după joc tehnicianul Ilie Poenaru invocând ostilitatea arbitrajului. Petrolul este pe poziția a 3-a, cu 39 de puncte și a scos doar un 2-2 acasă, cu UTA, ratând șansa de a rămâne pe un loc direct promovabil.

ÎNCĂ FĂRĂ EGAL

Academica rămâne singura formație din Liga 2 care încă nu a bifat niciun rezultat de egalitate în acest sezon.

Dacă în fața echipelor medii și slabe din eșalonul secund, ilfovenii se descurcă perfect, nu același lucru se poate zice și despre duelurile cu candidatele la promovare. Elevii lui Poenaru au pierdut la ”zero” toate confruntările de până acum cu fruntașele Ligii 2: 0-1, acasă, cu Chindia și Snagov, 0-3 la ”U” Cluj și 0-1 la FC Argeș.

Pentru acest joc, Academica nu-l are la dispoziție pe mijlocașul Nicola, eliminat în meciul cu argeșenii.

SCANDAL LA PETROLUL

A devenit deja un clișeu să spunem că există tensiune la Petrolul. După remiza de acasă, 2-2 cu UTA, a venit din nou momentul ca lumea să conteste banca tehnică a ”găzarilor”, deși interimarul Octavian Grigore, o veritabilă legendă a clubului, tocmai venea după cinci victorii la rând. ”Când sunt rezultate ,cer respect, când nu sunt, plec. Sunt în administraţie, rămân în club, dar părăsesc postul de antrenor dacă nu am rezultate”, a spus după jocul cu arădenii cel care a adunat nu mai puțin de 467 de partide sub tricoul Petrolului timp de aproape două decenii.

Pentru Grigore, partea pozitivă este eficiența atacantului Arnăutu, cel care a fost readus la echipă tocmai de ”interimar”, ajuns deja la șapte goluri stagionale. ”Galben-albaștrii”, care nu au mai pierdut niciun meci în ultimele opt runde (4 octombrie, 0-3 la FC Argeș), nu vor conta pe stoperul Antoche, eliminat cu UTA.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1.75

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSport la TV , luni 26 noiembrie 2018
Articolul următorAEK Atena – Ajax Amsterdam , marți 27 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns