DISTRIBUIȚI

Pentru prima dată de la constituirea actualei structuri sportive ACS Poli, gruparea ”alb-violetă” nu va mai juca meciurile oficiale de pe teren propriu pe legendarul stadion ”Dan Păltinișanu”. Din motive economice și administrative, trupa care în vară a retrogradat din prima ligă a optat să joace pe stadionul ”Electrica”, situat lângă o altă arenă istorică a Timișoarei, ”UMT”.

Primul joc pe noul gazon va fi sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 14:00, în etapa a 9-a a Ligii 2: ACS Poli – Pandurii Târgu Jiu.

PE URMELE LUI TORJE, LUCHIN, DAMINUȚĂ
ACS Poli a primit drept de utilizare a numelui, palmaresului și culorilor din partea membrilor fondatori ai FC Politehnica Timișoara.

Dacă ne raportăm la acest aspect, se poate spune că nu este pentru prima dată când o echipă ”alb-violetă” activează pe bătrâna arenă din cartierul Fabric. Între 2006 și 2008, pe ”Electrica” juca FC Politehnica II, în Divizia B. La echipa-satelit a clubului condus pe-atunci de Marian Iancu, își făceau ”ucenicia” jucători precum Torje, Luchin, Daminuță, Mera, Scutaru sau Axente. Deci, acest aspect poate fi un imbold pentru actuala generație a lui Bîrnoi, Velcotă sau Haruț, aflați o vreme în vizorul unor formații de prima ligă.

SE SCHIMBĂ NOROCUL?
”Norocul începătorului”? Poate mutarea pe un nou teren îi va ajuta pe poliști să obțină o victorie ”acasă”. ACS Poli nu a mai învins în fața propriilor suporteri din 11 mai a.c., când fotbaliștii antrenați pe-atunci de Adrian Neaga treceau acasă de fosta Juventus, actuala Daco-Getica București, cu 2-0. De-atunci, în cinci meciuri oficiale, bănățenii au reușit să scoată doar două remize pe propriul stadion.

PANDURII, PE LOC DE BARAJ
Gorjenii, care au trei victorii la rând în campionat, stau excelent în clasament: locul 3, cu 17 puncte, cu un golaveraj excepțional, 21-10! În schimb, ACS Poli este pe penultima poziție, 19, cu doar patru puncte.

Pronostic : pauză sau final 2 – cotă 1,69

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDacia Unirea Brăila – Chindia Târgoviște , sâmbătă 29 septembrie 2018
Articolul următorDaco-Getica București – ASU Politehnica Timișoara , sâmbătă 29 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns