DISTRIBUIȚI

Ultima clasată din Liga secundă, Aerostar Bacău, primește vizita altei dezamăgiri a începutului de sezon, Luceafărul Oradea. Împreună, cele două echipe au o singură victorie în cele 12 meciuri jucate.

Aerostar Bacău a promovat în această vară în eșalonul secund, dar nu a reușit nicio victorie în cele șase etape de până acum.

Moldovenii au un singur punct, acumulat în deplasare, contra celor de la Metaloglobus. Însă, în ciuda situației proaste din clasament, echipa lui Cristian Popovici este una extrem de ofensivă, marcând cel puțin o dată în șase din cele opt meciuri din campionat, respectiv Cupă.

AEROSTAR MOARE, DAR NU SE PREDĂ CU UNA, CU DOUĂ
Totodată, în ultimele două deplasări din Liga 2 a creat probleme în duelurile cu două formații cu pretenții, înscriind cinci goluri: a fost 3-4 la Energeticianul, respectiv 2-3 la ”U” Cluj.

Situația delicată a fost adâncită și joi, când băcăuanii au fost eliminați din Cupa României, pierzând cu 2-3 la Miercurea Ciuc.

Ce este clar, e că jocurile în care Aerostar este implicată aduc foarte multe goluri: s-au marcat minim 3 goluri în ultimele cinci meciuri oficiale.

BIHORENII, ZERO GOLURI ÎN ULTIMELE DOUĂ RUNDE
Dincolo, Luceafărul Oradea nu are decât o singură victorie în actuala ediție a Ligii 2, 4-2 contra celor de la ACS Poli.

În ultimele două jocuri de campionat, nu a reușit niciun gol, pierzând, e drept, contra unor formații din zona superioară: 0-1 cu UTA și 0-2 cu Luceafărul.

Totuși, bihorenii s-au calificat în Cupa României, trecând, miercuri, cu 4-1 de Gloria Lunca Teuz Cermei. De notat că în acest joc a debutat cu gol atacantul Cătălin Țîră, venit de la Viitorul Constanța pentru a întări ofensiva.

Pronostic : sub 3,5 goluri – cota 1,35

Lasă un răspuns