DISTRIBUIȚI

Și Ajax, și AEK, au început bine sezonul în campionat. „Lăncierii” sunt pe locul 2 după 5 etape, neînvinși, cu patru victorii și o remiză, în timp ce AEK are maximum de puncte după trei runde.

Duminică, de la ora 19:55, cele două formații vor da piept una cu cealaltă pentru prima dată după 24 de ani! În sezonul 1994/1995, Ajax și AEK au fost în aceeași grupă, împreună cu Milan și Casino Salzburg. Ajax a câștigat atunci ambele manșe, cu 2-0 acasă și 2-1 la Atena, reușind ulterior să câștige și trofeul!

Batavii au probleme de lot, patru jucători fiind indisponibili (Veltman, Dolberg, Bande și Cerny) și trei incerți (El Azzousi, Matusiwa și Sinkgraven). Dincolo, elenii nu se vor baza pe Lucas Boye și Bakasetas, în timp ce Albanis și Babis sunt incerți.

AJAX NU A PRIMIT NICIUN GOL ÎN ULTIMELE PATRU MECIURI
Ajax e pentru prima oară în grupele UCL din sezonul 2014/2015 încoace. „Lăncierii” au pierdut doar un meci din ultimele șase disputate în faza grupelor acasă.

Grecii revin în Ligă după și mai mult timp, ultima oară când au fost prezenți fiind în sezonul 2006/2007. De patru ori a mai jucat AEK în Olanda, în cupele europene. A pierdut toate patru meciurile și nu a reușit să marcheze niciun gol!

Cu patru meciuri la rând fără gol primit, echipa lui ten Hag este favorită în acest duel, dar și AEK are moralul ridicat după startul perfect de campionat și după ce a eliminat-o pe Celtic în play-off-ul Ligii Campionilor.

Pronostic : victorie Ajax – cota 1,40

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentȘahtior – Hoffenheim , miecuri 19 septembrie 2018
Articolul următorYoung Boys – Manchester United , miercuri 19 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns