DISTRIBUIȚI

Faza grupelor ajunge la final în Turneul Campionilor de la Londra. Vineri, de la ora 16:00, Alexander Zverev îl întâlnește pe John Isner, în încercarea de a ajunge în premieră în semifinalele competiției finalului de sezon.

Alexander Zverev a început cu o victorie chinuită în fața lui Cilic, cu 7-6, 7-6, iar apoi a cedat, așteptat, în fața liderului mondial, Novak Djokovic. Sârbul s-a impus în două seturi, scor 6-4 6-1 și este calificat deja în semifinale.

SASHA ARE NEVOIE DE VICTORIE PENTRU CALIFICARE
Pentru a ajunge în penultimul act, Zverev are nevoie de victorie în fața lui Isner. Dacă neamțul se impune, nu mai contează rezultatul celuilalt meci, iar Sascha va ajunge în semifinale. Calculele se complică dacă Isner este cel care câștigă în prima partidă de vineri de la O2 Arena. Americanul are nevoie de un succes în două seturi pentru a se califica, în cazul unui decisiv, tot Zverev are întâietatea. Totuși, dacă germanul pierde în 3 seturi, el are nevoie ca Djokovic să îl învingă pe Cilic pentru a-l scoate din competiție pe croat.

Tânărul de 21 de ani a avut un an foarte bun, iar dacă va ajunge în finală va încheia anul pe locul 4 în lume. Zverev a câștigat în 2018 nu mai puțin de 56 de meciuri, cele mai mulet din circuit. Cu reale calități fizice, 1,98 metri înălțime și o alonjă impresionantă, el poate încheia rapid punctele, fiind avantajat și de suprafața rapidă din capitala Marii Britanii.

MULȚI AȘI, DAR DEGEABA
John Isner a pierdut primele două partide de la Turneul Campionilor, cu Djokovic (4-6 3-6) și cu Cilic (7-6 3-6 4-6). Chiar dacă a servit ași pe bandă rulantă, 13 cu Nole și 17 cu Marin, acest lucru nu i-a fost suficient pentru a înregistra măcar un succes la prima participare din carieră la întrecerea din O2 Arena.

Americanul are șansele cele mai mici de calificare dintre cei 4 jucători ai grupei Guga Kuerten. Pentru Isner un singur scenariu este câștigător – trebuie să îl învingă pe Zverev neapărat cu 2-0 la seturi, iar Djokovic să îl ajute și să câștige meciul din sesiunea de seară cu Marin Cilic.

BIG JOHN, CONDUS CU 4-1 LA MECIURI DIRECTE
Ocupantul locului 10 ATP a câștigat doar 5 din cele 12 meciuri jucate în acest an pe hard indoor. La capitolul meciuri directe, Big John este condus cu 1-4. Totuși, cel mai important meci dintre cei doi a fost tranșat de Isner, care s-a impus în finala acestui an de la Miami. Sportivul din Statele Unite s-a impus cu 6-7 6-4 6-4 și a cucerit cel mai important trofeu al carierei, singurul de Masters Series. Cel mai recent duel a avut loc în luna mai, pe zgură, suprafață net favorabilă lui Zverev, care s-a impus cu 6-4 7-5 în sferturile de finală de la Madrid.

În cealaltă partidă a zilei din grupa Guga Kuerten se vor afla față în față Novak Djokovic și Marin Cilic, cu începere de la ora 22:00.

Pronostic : John Isner – total game-uri +5.5 in primul set – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentBrazilia – Uruguay , vineri 16 noiembrie 2018
Articolul următorNovak Djokovic – Marin Cilic , vineri 16 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns