DISTRIBUIȚI

Criza se prelungeşte la AS Roma, care are cinci meciuri consecutive fără victorie, în toate competiţiile, iar antrenorul Eusebio Di Francesco ar putea fi demis, în cazul unui alt pas greşit, în faţa lui Frosinone, o echipă aflată de asemenea în suferinţă.

CIFRELE CRIZEI GIALLOROSSE
Capitolinii au uitat să mai câştige, iar cifrele lor sunt teribile. Pentru prima oară din ianuarie 2013, au pierdut trei meciuri la rând în deplasare.

Ultimul eşec, 0-2 cu Bologna, a venit în faţa unei echipe care încă nu marcase în acest sezon. În total, Roma a primit 12 goluri în primele şase jocuri oficiale din actuala stagiune.

VEȘTI PROASTE PENTRU DI FRANCESCO
Din sezonul 2010/11 nu s-a mai întâmplat ca Roma să aibă o singură victorie în primele cinci etape. O statistică ce ar trebui să-i dea de gândit lui Di Francesco. În ultimii 15 ani, de fiecare dată când formaţia din Capitală a început atât de slab, antrenorul nu a terminat campionatul în funcţie.

În plus, partida cu Frosinone este urmată de marele derby cu Lazio, iar rivalii traversează o perioadă foarte bună.

Paradoxal, există şi un aspect pozitiv în parcursul dezamăgitor al giallorossilor. Roma este echipa cu cei mai mulţi marcatori din Serie A. Cele 7 goluri au fost înscrise de şapte jucători diferiţi.

FROSINONE A REZISTAT EROIC 80 DE MINUTE CU JUVE
Nou-promovata, penultima clasată în Serie A, i-a făcut faţă 80 de minute campioanei Juventus, care a câştigat în cele din urmă cu 2-0, prin golurile marcate pe final de Cristiano Ronaldo şi Bernardeschi. Aşadar, în ciuda unei prestaţii de aplaudat, echipa lui Moreno Longo rămâne singura fără gol înscris în acest sezon. În ultima etapă, Bologna a pus capăt acestui tabu chiar contra Romei.

Pronostic : AS Roma , conduce până în minutul 30 – cotă 1,90

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCagliari – Sampdoria , miercuri 26 septembrie 2018
Articolul următorUdinese – Lazio Roma , miercuri 26 septembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns